Art.nr 675265—

Baderombadstue Harvia Capella SC1409

Baderomsbadstue Harvia Capella er spesiallaget for å passe inn på ditt bad. Arealeffektiv - perfekt for to personer! Bredden er 145 cm og dybden trenger ikke være mer enn 90 cm.
79 900,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Baderomsbadstue Harvia Capella er spesiallaget for å passe inn på ditt bad. Arealeffektiv - perfekt for to personer!

  • Perfekt for små bad!
  • Enkel å montere - gjør jobben selv på et par timer
  • Godkjent for våtrom, ingen byggetillatelse nødvendig
  • Leveres komplett med elektrisk badstueovn


Harvia baderomsbadstuer er spesielt utviklet for fuktige og utfordrende baderomsmiljøer. En baderomsbadstue er en enkel og praktisk løsning: du trenger ikke søke om byggetillatelse.

Baderomsbadstuen er laget for å passe inn i ditt eksisterende bad. Den har et kompakt design og skal ikke festes til tilstøtende vegger. Du trenger verken å søke om byggetillatelse, besørge ventilasjon eller våtromsgodkjennelse. Veggen er helt tett og holder varmen og fuktigheten der den hører hjemme inne i badstuen! Rammen er laget av et varmeisolerende og vanntett materiale, de er like velegnende som dusjvegger.


Montering
Baderomsbadstuen er svært enkel å montere, det tar bare noen få timer og du kan gjøre det selv. Produktet leveres komplett, det inneholder de nødvendige veggelementene samt tilbehør. Baderomsbadstuens veggplater løftes på plass med ett element om gangen, elementene er sluttet og forseglet med silikon. Badstueovnen plugges inn i en jordet stikkontakt på ditt bad, det kreves ingen elektriker.


Størrelse og levering
Capella-badstuen er velegnet for to personer. Bredden er 145 cm og dybden trenger ikke være mer enn 90 cm. Benker, fotskammel og panel er laget av svartor. Badstuen har skyvedører i klart glass, disse sparer også plass. Badstuen leveres komplett med Harvia Vega Compact badstueovn på 3,5 kw.
 

Tekniske data
Dybde (cm): 90
Bredde (cm): 140
Høyde (cm): 208
Modelltype: Harvia Vega Compact
Effekt: 3,5 kW
Videoer