Art.nr 675418—53474260

Badstuedør Harvia Legend - røkgrå

Badstudør fra Harvia i røkgrått glass. Utformingen av Legend badstuedør er i stil med de rustikke Legend ovner og tilbehør. Karm og dørhåndtak er i sortmalt tre.
8 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Badstudør fra Harvia i røkgrått glass er produsert i spesialherdet glass for å tåle høy temperatur og vannsprut fra badstuesteinene. Utformingen av Legend badstuedør er i stil med de rustikke Legend ovner og tilbehør. Karm og dørhåndtak er i sortmalt tre.

  • Kvalitet som tåler høy temperatur
  • Leveres monteringsklar
  • Kan spesialtilpasses din badstue!


Glasset i dørene er 8 mm tykt. Med en glassdør blir badstuen både lysere og mer åpen. Dører med herdet glass er gjennomsiktige, og dører med frostet glass, hindrer mot innsyn. Leveres monteringsklar med karm, silikontetting til karmen, regulerbar rullelås og håndtak. Dørene leveres i standardstørrelse med utvendige mål på karm 690 x 1890 mm. Karmdybde: 92 mm. Andre mål skaffes på bestilling. Dobbeldøren har standardmålene 1315 x 1890, også her er andre mål tilgjengelige.

Standard dørkarm leveres i furu, karm i asp, svartor eller aluminium er bestillingsvare. Doble dører samt vindusfelt er også tilgjengelig.

Bestillingsvare.

Tekniske data
Bredde (cm): 69
Høyde (cm): 189
Farge: Røkgrå