Art.nr 675464—56154083

Badstueovn Harvia Cilindro Plus Spot 6,8 kW

Harvia Cilindro Plus Spot er en elektrisk badstueovn i søyleform med stor steinmengde. Ovnen er utstyr med den nye Spot-kontrollen til Harvia som gjør at ovnen kan styres fra et eksternt rom med en trådløs kontroll.
11 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Harvia Cilindro Plus Spot er en elektrisk badstueovn i søyleform med stor steinmengde. Ovnen har et spesialdesignet gitter som gjør at du kan velge mellom et mykt badstuebad ved å kaste vann på gitteret, eller et kraftigere bad ved å kaste vann direkte på toppen av steinpilaren.

  • Holder godt på varmen - nyt badstuebadet så lenge du vil
  • Enkelt å kaste vann på - høy luftfuktighet gir en mer behagelig badstue
  • Plasseres der du ønsker - gjerne midt i rommet!
  • Høy varmekapasitet
  • Passer en mellomstor badstue
  • Trådløs styring


Ovnen er utstyr med den nye Spot-kontrollen til Harvia som gjør at ovnen kan styres fra et eksternt rom med en trådløs kontroll.

Overflaten i rustfritt stål gir en fullendt stemning og følelse i badstuen. Varmeren er utstyrt med et belyst kontrollpanel og barnesikring. Høyden på ovnen gjør at den tar seg svært godt i badstuen, den kan også felles inn i benkene.

Badstuestein kommer i tillegg.

Bastueovnen må installeres av autorisert installatør.

Merk: Bestillingsvare! Noe leveringstid må påregnes.

Spot - trådløs kontrollbryter:
Harvia Spot trådløs kontrollbryter gjør bruk av Cilindro Plus Spotvarmer enkelt og trygt. Det er ingen synlige kabler i bryteren, og installasjonen er enkel. Det stilige og opplyste kontrollpanelet gjør det enkelt å starte eller slå av varmeren med en lett berøring. Kontrollbryterens markeringslys indikerer driftsmodus.

MERK! Før du går til innkjøp av din badstueovn så sjekk med din installatør hvilken effekt det er mulig å legge frem til ovnen fra sikringsskap.

De eller fleste ovnene med mekanisk styring leveres som 400V 3N modeller men kan laskes om til 230V 3 fas eller 230v 1 fas. Det er ikke nok for elektriker å vite bare effekten på ovnen men også kravet til sikringsstørrelse når ovnen laskes om.

Badstueovn_elektrisk_tabell_1.jpg

Tekniske data
Dybde (cm): 31
Bredde (cm): 31
Høyde (cm): 102
Modelltype: PP70SP
Effekt: 6,8 kW
Anbefalt romstørrelse: 6 - 10 m3
Steinmagasin (kg): 90
Krever autorisert installasjon: Ja
Spenning: 230V 1~ 400V 3~
Farge: Sølv
Eksternt styringspanel nødvendig: Nei
Videoer