-12%
Art.nr 124310—56931446

Solcelleanlegg 12V, 185 watt, litium 100At

Solcelleanlegg 185 watt er egnet for deg som ønsker å oppgradere eksisterende 12 volt solcelleanlegg på hytta eller for deg som ønsker en komplett pakke men vil velge utstyret utenom.
14 995,- Før 16 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Solcelleanlegg  185 watt er egnet for deg som ønsker å oppgradere eksisterende 12 volt solcelleanlegg på hytta med større solcellepanel og den nyeste batteriteknologien. Solcellepakken er også egnet som en startpakke, men da kommer koplingsutstyr og belysning i tillegg. 

  • Oppgrader eksisterende anlegg - benytt eksisterende kabler og lamper
  • Øk ladekapasitet og batteribank
  • God batterikapasitet med Sunwinds litiumbatteri
  • Koplingsutstyr og belysning kommer i tillegg


Merk: Litiumbatteriet vil ikke ta i mot lading når det er kuldegrader, dersom du har en hytte som benyttes mye vintertid anbefaler vi en pakke med Litium Heat eller AGM-batterier.

Pakken inkluderer brakett for montering av solcellepanel på vegg, solcelleregulator ferdigprogrammert for litiumbatteri, batterikabel, MC4-kabel fra solcellepanel til regulator, Sunwind litiumbatteri og Max Power 185 solcellepanel.

Max Power er markedets mest effektive 12 volt solcellepaneler med en effekttoleranse på 0%. Panelene er monokrystallinske kategori A-celler, og har en effektgaranti på 30 år.

Sunwind Lithium High Power 100At er et svært kraftig LiFePo4 litiumbatteri på 100 amperetimer med kapasitet på hele 200 ampere utladestrøm. Den integrerte BMS ivaretar alle sikkerhetsaspekter for et litiumbatteri. Egen app gir full kontroll over batteriets tilstand.

Merk at pakken i utgangspunktet er komplett, men for enkelte kunder vil det være behov for dimensjonering av noen kabelstrekk. Kabel mellom solcellepanel og regulator følger ikke med i pakken, og må bestilles i tillegg. For inntil 10 m lengde kan kabler med MC4 hurtigkontakter benyttes. For lengder over 10 m, se egen dimensjoneringstabell. For eksempel er avstand mellom solcellepanel og regulator ikke standard og en kabeldimensjonering er viktig. Det samme gjelder avstand til kraftkrevende applikasjoner som 12 volt kjøleskap, vannpumper, Wallas og TV.

Pakken inneholder:

Solcellepanel
1 stk solcellepanel Max Power 185 watt m/brakett for veggmontering

Batteri
1 stk Sunwind Lithium High Power 100 At

Regulator
1 stk solcelleregulator MPPT Peak Power 30A

Koblingsutstyr
2 meter batterikabel 6 mm2
10 meter kabel MC4 til solcellepanel

Tekniske data
Antall batteri: 1
Antall solcellepanel: 1
Batteritype: Lithium
Kapasitet: 100 At
Batterispenning: 12 volt
Omformer 230 volt: Nei
Effekt solcellepaneler: 185 watt
Festeanordning panel: Veggbrakett
Spenning nominell: 12 volt