Art.nr 124326—57172178

Solcelleanlegg takmontert 360 watt litium heat

Solcelleanlegg takmontert 350 watt med litium heat-batteri er egnet for deg som ønsker å oppgradere eksisterende 12 volt solcelleanlegg på hytta med større solcellepanelog den nyeste batteriteknologien.
29 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Solcelleanlegg takmontert 360 watt med litium heat-batteri er egnet for deg som ønsker å oppgradere eksisterende 12 volt solcelleanlegg på hytta med større solcellepanelog den nyeste batteriteknologien, eller for deg som ønsker en basispakke uten lamper etc. Du kan velge å benytte eksisterende kabling og lamper.

  • Oppgrader eksisterende anlegg - benytt eksisterende kabler og lamper
  • Øk ladekapasitet og batteribank
  • God batterikapasitet med Sunwinds litiumbatteri
  • Komplett oppgraderingspakke klar for montering

De takmonterte pakkene er aktuelle for deg som har hytte i et snøfattig område slik at panelet ikke vil snø ned, eller for deg som bruker hytta mest om sommeren.

Pakken inkluderer brakett for montering av solcellepanel på vegg, solcelleregulator ferdigprogrammert for litiumbatteri, batterikabel, MC4-kabel fra solcellepanel til regulator, Sunwind litiumbatteri og Sunwind 360 watt grid-panel.

Sunwind Lithium Heat 300At er egnet der lang levetid, lading og bruk i kuldegrader er viktig. Den innebygde varmefolien forvarmer batteriet hvis det skal lades med høyere strøm når batteritemperaturen faller under 0°C. Tradisjonelle litiumbatterier kan ikke lades opp i minusgrader. Med Lithium Heat ligger en varmefolie rundt battericellene, og benytter noe av energien som tilføres batteriet, til varmefolien som sørger for at cellene når en viss temperatur slik at litiumbatteriet kan lades opp selv om det er minusgrader i rommet batteriene er plassert i. Varmefolien vil ikke trekke strøm før batteriet skal lade i minusgrader. Batteriet har integrert Bluetooth slik at du kan lese av batteristatus i Sunwinds app på din smarttelefon. Den integrerte BMS ivaretar alle sikkerhetsaspekter for et litiumbatteri, og tillater kontinuerlig belastning på 150A.

Lithium Heat 300At vil kunne erstatte den typiske batteribanken på 2 x 260At eller 2 x 290At.

Merk at pakken i utgangspunktet er komplett, men for enkelte kunder vil det være behov for dimensjonering av noen kabelstrekk. Kabel mellom solcellepanel og regulator følger ikke med i pakken, og må bestilles i tillegg. For inntil 10 m lengde kan kabler med MC4 hurtigkontakter benyttes. For lengder over 10 m, se egen dimensjoneringstabell. For eksempel er avstand mellom solcellepanel og regulator ikke standard og en kabeldimensjonering er viktig. Det samme gjelder avstand til kraftkrevende applikasjoner som 12 volt kjøleskap, vannpumper, Wallas og TV.

Pakken inneholder

Solcellepanel
1 stk Suwnind Grid 360 watt

Batteri
1 stk Sunwind Lithium Heat 300At

Regulator
Peak Power 30A

Koblingsutstyr
2 meter batterikabel 10 mm2
10 meter kabel MC4 for solcellepanel
Skinne for takmontering, festeklammer og festebrakett

Tekniske data
Antall batteri: 1
Antall solcellepanel: 1
Batteritype: Lithium heat
Kapasitet: 300 (3C)
Omformer 230 volt: Nei
Effekt solcellepaneler: 350 watt
Festeanordning panel: Takmontering
Spenning nominell: 12 volt