Art.nr 192016—27782556

Vekselretter/lader Victron MultiPlus 12/1600/70

Vekselretter/lader Victron Phoenix MultiPlus 12/1600/70 er førstevalget for deg med båt.
12 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Vekselretter/lader Victron Phoenix MultiPlus 12/1600/70 er førstevalget for deg med båt.

 • Fungerer utmerket sammen med de fleste strømaggregater
 • Høy startstrømkapasitet for vanskelige laster
 • Passer svært godt i båt


Phoenix Multi er mer enn en boks med en lader og en vekselretter som arbeider hver for seg. Victron har tatt teknologien mye lenger og kombinert lader og vekselretter i en enhet, en "powerblock". Overgangen mellom ladning og vekselretting foregår uten avbrudd, og sikrer dermed jevn og kontinuerlig strømtilførsel. Med Phoenix Multi kan strømforsyningen bygges ut til å dekke et hvert tenkelig behov i en fritidsbolig eller båt. Phoenix Multi kan automatisk starte og stoppe strømaggregatet ved lav batterispenning eller høyt forbruk (forutsetter start/stopp automatikk på aggregatet). 45-65 hz uten at laderen blir påvirket.

Phoenix Multi 3000 og Quattro kan serie- og parallellkobles. Inntil seks enheter kan kobles sammen i parallell for økt effekt. Tre enheter kan kobles sammen til trefase strøm (400 volt). Dette betyr at det nærmest ikke er grenser for hvor store systemene kan bli. De færreste har bruk for 75 kW kontinuerlig effekt med over 2000 A ladestrøm, men vi ser stadig flere som ønsker 5-10 kW, gjerne som 400V trefase. Ved kjøp anbefaler vi at det gis data på hvilket aggregat enheten skal jobbe sammen med slik at vi kan forhåndsprogrammere enheten før vi sender den ut. Enhetene må i hovedsak programmeres med PC, med unntak av Phoenix Multi 3000 og Quattro, som kan programmeres med dipswitch på enheten.

Effektivitet: 93%. Ladestrøm ekstrakurs på 4 A.

Phoenix Multi og Quattro

 • Mikroprosessorstyrt 4-trinns- elektronisk batterilader
 • Temperaturkompensert ladning (temperaturføler inkludert)
 • Inntil seks enheter kan parallellkobles for høyere effekt (gjelder modellen 12/3000/120 og Quattro og må oppgis ved bestilling)
 • Tre enheter kan kobles sammen i trefase konfigurasjon.
 • Inntil 6 trefase konfigurasjoner kan parallellkobles til ytterlige høyere effekt (gjelder modellen 12/3000/120 og Quattro og må oppgis ved bestilling)
 • Datakommunikasjon
 • Sikret mot kortslutning, feil polaritet, høy temperatur, høy eller lav batterispenning, overbelastning og 230 volt på AC utgangen
 • Vi vil anbefale at det ved bestilling av Phoenix Multi gis informasjon om aggregateffekt og batterikapasitet. Da kan enheten forhåndsprogrammeres for best mulig ytelse.
 • Quattro har to 230 volt AC innganger og to 230 volt AC utganger. To innganger kan være nyttig om du har to strømkilder (2 stk aggregat eller aggregat og landstrøm). Quattro velger den strømkilde som gir strøm. De to utgangene er innrettet slik at den ene vil alltid gi strøm, enten fra aggregat eller batteribank. Den andre gir kun strøm når aggregat er i drift. Til denne kobles utstyr som periodevis og bevisst blir brukt, som for eksempel vaskemaskin og annet utstyr med tungt og forutsigbart strømforbruk.
Tekniske data
Høyde (cm): 37,5
Dybde (cm): 11
Bredde (cm): 21,4
Vekt (kg): 10
Farge: Blå
Ladestrøm: 70 ampere
Systemspenning: 12 volt
Effekt kontinuerlig: 1600 VA
Effekt maksimal: 3000 watt
Egetforbruk: 5 watt
Anbefalt batterikapasitet: 500 At min.
Kabel innkludert: Nei
Maks strømkapasitet fra strømaggregat: 16 ampere
Bluetooth: Nei