Art.nr 545160—55899003

Diesel- og parafinovn Wallas 40 EA luft/vann. Komplett pakke

Diesel- og parafinovn Wallas 40 EA er en pålitelig varmekilde for oppvarming av både luft og vann - som vannbåren varme i gulv eller varmtvannstank. Komplett pakke med 175 liters tank.
37 990,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Diesel- og parafinovn Wallas 40 EA er en pålitelig varmekilde for oppvarming av både luft og vann - som vannbåren varme i gulv eller varmtvannstank.

  • Med tilkobling for varming av vann i form av vannbåren varme i gulv, varmtvannstank, radiator etc.
  • Populært valg i arbeidsbrakker o.l.
  • Produserer tørr varme
  • Trygg i bruk


Glem problemene med fyrstikker, tennvæske, fuktig sengetøy og duggete vinduer. Wallas hyttevarmer holder vinduene klare og sengene tørre. Med en Wallas på plass på hytta, er ikke fukt et problem lenger. Installasjonen er enkel og det kunne ikke vært enklere eller sikrere bruk. Nyt fordelene av å komme frem til ferdig oppvarmet hytte! Vær oppmerksom på at forvarming av hytta med en Wallas 40 EA kan ta noe lengre tid enn med en tradisjonell Wallas varmer for luft, helt avhenig av hvilke enheter du har koblet den mot.

Wallas diesel- og parafinovn er en helautomatisk ovn som kan koples enten til pipa eller direkte gjennom ytterveggen. Ovnen er enkel å slå på, enten med on/off-bryteren, et tidsur, eller via appen dersom du har trådløst nett på hytta . Med den trinnløse effektkontrollen eller romtermostaten er det enkelt å opprettholde ønsket temperatur. Ovnen brenner med ren blå flamme, og er takket være det lukkede brennkammeret, helt røyk- og luktfritt. Det ytre dekselet blir ikke oppvarmet og barn kan trygt berøre ovnens overflate. Den tørre varmen fra Wallas-ovnen holder vinduene klare og sengetøyet tørt. Wallas-ovnen er et svært rimelig oppvarmingsalternativ. Den er lett å montere, enkel å bruke og trygg for alle familiemedlemmer, fra de yngste til de eldste. Ovnen forbruker parafin eller diesel, og behøver i tillegg en driftsstrøm på 12V som kan tas f.eks. fra et solenergiverk. Om hytta har innlagt strøm med en nettspenning på 230V, behøver man en nettadapter.

Rørlegger må tilkoble 40EA mot varmtvannssystemet.

Effekt til vann: 3,2 kW
Effekt til luft: 0,3 kW
 

Tekniske data
Høyde (cm): 73
Dybde (cm): 31
Bredde (cm): 48
Drivstoff: Diesel; Fyringsparafin
Spenning: 12 volt
Termostat: Ja
Fjernstyring: Ja
Videoer
Instruksjonsmanualer