Sunwind svarer om Energi

Forbruk på Inverter!


Spørsmål:

Spørsmålet ble stilt 12.08.2015

Hva bruker denne inverter når den leverer 230v målt i amp? Finnes det en ferdig fjernstarter til denne, eller må det kun brukes en av/på bryter? Hva menes i bruksanvisningen når det står: Tilkoblinger på framsiden, til fjernstarter ( kortsluttes)??!!, var en jump med, men forstår ikke helt hvor og når denne skal brukes. Vil gjerne kunne fjern betjene denne, da den ligger i et mellomgolv i en bobil. Håper disse spørsmålene var forståelig og på forhånd takk for svar! Mvh Geir O Olsen Alta


Svar:

Svaret ble publisert 23.06.2015

Hei

Hvor mye den bruker avhenger av strømtrekket, bruker du 1500 watt tilsvarer dette 125A fra batteriet. Du har generelt et tap på ca 10% som kan legges til. Tomgangsstrøm er ca 1A. 

Ønskes fjernkontroll kan en helt vanlig bryter benyttes ved å koble denne til rekkeklemmen som sitter i front av vekselretteren. Den erstatter da den lille kabelstumpen som sitter der fra før.  

Finner du ikke det du leter etter?

Her kan du stille dine spørsmål til våre eksperter. Du er velkommen til å stille spørsmål du ikke finner svar på.

Vi vil bestrebe oss på å svare på alle spørsmål innen 2 arbeidsdager. Husk at du også kan søke på temaet ditt i søkefeltet ovenfor, eventuelt se andre steder under Produkthjelp - Det er stor sjanse for at noen andre har stillt et lignende spørsmål tidligere.Merk at enkelte produkter, priser, mål og lignende oppgitt i spørsmål og svar under Spør Sunwind kan være utdaterte og ikke lenger aktuelle. Oppdatert og korrekt produktinformasjon vil du til enhver tid finne inne på det spesifikke produktet under våre produktsider. Ta kontakt med oss her hvis du har noen spørsmål!