Skreddersy din egen badstue - tegn og design her!

8. september 2017

Vurderer du badstue, eller har du bare litt ekstra plass hjemme eller på hytta? Les videre om hvordan du kan skreddersy din egen badstue!

Tradisjonen med badstue strekker seg mer enn 2000 år tilbake. Spesielt i Finland har badstuen en plass i alle hjem, og det er et samlingspunkt for hele familien. Forskere har igjen og igjen bevist de mange helsefordelene det er med å ta badstue - det finnes altså utallige gode grunner til å anskaffe seg en badstue.
 
De forskjellige badstuene
Det finnes i hovedsak tre forskjellige badstuer: badstuerom, badstuehytte og baderomsbadstue. I korte trekk er en badstuehytte nettopp dette, en hytte plassert utendørs med en vedfyrt badstueovn hvor du kan nyte varmen og frisk luft samtidig.

Badstuerom er et ferdig rom du putter inn i et større rom, for eksempel om du har et rom i kjelleren stående tomt.

Baderomsbadstue er minst kjent i Norge, men er ekstremt praktisk da det er svært plassbesparende og godkjent for plassering i våtrom.
 
Klikk her for å lese mer om helsefordelene ved å ta badstue.
 
Fra tomt rom til badstue
Det finnes likevel en gruppe til: du som har et rom du ønsker å innrede og gjøre til badstue. Vi har lansert Harvia Sauna Designer på norsk slik at du nå kan tegne og innrede din egen badstue helt etter egen smak og forbruk.
 
Harvia Sauna Designer
Sauna Designeren kan brukes av alle som ønsker å visualisere hvordan deres badstue kan bli. Hvor er det mest praktisk å plassere en benk? Hvor burde ovnen stå? Hva slags ovn? Hvilke materialer passer min stil og mitt budsjett? Alt dette og mer vil du få svar på når du tegner din egen badstue i Harvia Sauna Designeren.
 
Klikk her for å komme direkte til Harvia Sauna Designer!
 
Komplett pristilbud på spesialtilpasset løsning
Når du tegner din badstue vil du underveis få tips om hvordan designeren fungerer og hvordan du bruker din. Du vil også få forslag til hva som passer best ut ifra de målene du har oppgitt, for eksempel hvilken badstueovn som gir best effekt i et rom like stort eller lite som ditt. Vegg- og takpanel finner du i flere lekre farger og utførelser, og tilbud om belysning finner du og. Ønsker du ekstra tilbehør som for eksempel høyttaler så du kan nyte musikk i badstuen, finner du dette til slutt.

Når du er fornøyd med din skreddersydde badstue, velger du nærmeste forhandler og sender inn tegningen din. Du vil innen kort tid få tilbake et komplett pristilbud på din badstue.

Tegn og design din egen badstue fra Harvia og Sunwind.


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette:


Liknende produkter