Elleville dager hos Sunwind Hyttesenter Bærum 31.08-02.09

22. august 2017

Fra 31. august til og med 2. september blir det elleville dager hos Sunwind Hyttesenter Bærum med lagersalg og foredrag! Få eksperthjelp og gjør et kupp til hytta, båten eller bobilen.

Fra torsdag 31. august til og med lørdag 2. september er det duket for elleville dager hos Sunwind Hyttesenter Bærum. Det vil bli 20% rabatt på alt hytteutstyr (gjelder ikke produkter over 25 000), foredrag holdt av våre dyktige eksperter og ikke minst lagersalg på en mengde varer i tillegg til en rekke gode priser på andre produkter.

Lagersalg
- Det blir en haug med varer til fantastisk gode priser, bekrefter salgssjef i Sunwind, Marianne Emblemsvåg. Hun lover også at det blir grillpølser på alle kunder enten sola skinner eller ei. - Lagersalget vil spesielt gjelde sesongvarer som grill og terrassevarmere for å nevne noen eksempler, forklarer hun. .

- Lagersjefen har ryddet, og sørget for noen ordentlig store prisreduksjoner. I tillegg skal våre eksperter holde foredrag hver dag under våre elleville dager, så her har du virkelig sjansen til å både gjøre årets kupp og få god eksperthjelp på en gang, smiler Marianne.

- Det blir også 20% rabatt på hele butikken med mindre annet er annonsert, så nå kan du gjøre tidenes kjøp, forteller hun.

Sjekk prisen! På elleville dager blir det griller fra 500 kr! Ta turen til Sunwind Hyttesenter Bærum for å finne de aller beste prisene.Få eksperthjelp
Etter en lang sommerferie på hytta eller i båten, er det godt mulig du har oppdaget et par ting du gjerne skulle oppgradert.

Under våre elleville dager vil Sunwind Hyttesenter Bærum være svært godt bemannet med våre behjelpelige eksperter slik at du skal få all hjelp du trenger til å velge riktige løsninger som passer deg og ditt behov. Kom gjerne med ønskelisten klar!

Butikksjef Rune Bjørvik gleder seg: - Vi har sørget for kjempetilbud på en rekke varer, lagersalg, en butikk full av varer, og ikke minst stiller vi alle på jobb klare til å guide kunden, svare på spørsmål og finne de gode løsningene.

Her finner du oss
Sunwind Hyttesenter Bærum er Norges største kompetansesenter for hytte og fritid. Du finner oss på Rud industriområde:

Rudsletta 71-75, 1351 Rud.

Klikk her for å se hvor vi holder til på kartet!

Åpningstider vil være som vanlige hos Sunwind Hyttesenter Bærum:
Torsdag 31.08: 10.00 - 19.00
Fredag 01.09: 10.00 - 17.00
Lørdag 02.09: 10.00 - 15.00


PSST! Det blir 70% på alt grillutstyr og 70% på alt peisutstyr!

Foredrag holdt av ekspertene
Det vil bli holdt ett foredrag hver dag av Sunwinds egne eksperter. Hver dag vil det være forskjellige temaer, så her gjelder det å merke seg rett dag - eventuelt møte opp alle tre dager og lære en hel del nyttige saker og ting.

Torsdag 18:00 holder teknisk sjef Alexander foredrag om strøm på hytta og kraftpakker.

Fredag 16:00 vil Bent fra teknisk support snakke om toalettløsning på hytta og forbrenningstoalettet Sunwind El-dorado.

Lørdag 13:00 skal butikksjef Rune lære deg alt om vannløsninger på hytta.

Alt til hytta, båten og bobilen
-Det blir gode priser på en rekke varer fra de fleste kategoriene til caravan, båt og hytte i tillegg til lagersalget, forteller Marianne. Hovedkategoriene er typisk energi, toalett, vann, varme, badstue, kjøkken og gass, hage og grill.

- Vi sees på elleville dager hos Sunwind Hyttesenter Bærum 31. august til og med 2. september, avslutter Marianne.


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: