Hos Sigbjørn på Bagn får du alt du trenger til hytta - ferdig montert om du vil!

18. september 2017

- På Bagn er det flere hytter enn innbyggere, ler Sigbjørn Kleven hos Sunwind Hyttesenter Bagn. Hos ham får du alt du måtte trenge til hytta.

Steinar Kleven har gått fra et enkeltmannsforetak til å bli både Sunwind Hyttesenter Bagn og Steinar Kleven AS. Arven etter mannen selv lever videre i sønnen Sigbjørn og hans fortsettelse av farens hyttedrøm.

Stor kundekrets = mye montering
I Sør-Aurdal, kommunen Bagn ligger i, er det oppført flere tusen hytter. Sigbjørn Kleven kan fortelle om en kundeliste på over 1500 fornøyde og lojale kunder.

- Hytteeierne kommer igjen og igjen, og kundelisten blir lengre og lengre, ler Sigbjørn. Hos Sunwind Hyttesenter Bagn får kundene god veiledning og Sigbjørn tar gjerne på seg oppdrag om montering av produkter inne på hyttene.

- Tidligere hadde jeg ofte minst ett monteringsoppdrag om dagen om sommeren, forteller Sigbjørn. Når det gjelder montering av gass- og vannopplegg har Sigbjørn knyttet til seg dyktige fagfolk fra Bagn-området som tar seg av monteringen på dette.

Hytteeierne på Bagn er primært fra Oslo- og Akershusområdet.

- Det hender ofte at de er innom Sunwind Hyttesenter Bærum og tar en titt, før de kommer hit og handler, sier Kleven.

Steinar Kleven - bautaen på Bagn
Steinar Kleven var en av Sunwinds første forhandlere. De siste årene har sønnen Sigbjørn jobbet sammen med far Steinar, og da Steinar gikk bort i februar tok sønnen over bedriften.

- Steinar var en mann som brydde seg om kunden, og han stolte alltid på folk. Sigbjørn har store sko å fylle, sier administrerende direktør i Sunwind, Nils Vøllestad. - De senere årene har vi samarbeidet tett både med Steinar og Sigbjørn, og har klokketro på at Sigbjørn styrer skuta trygt videre, smiler Nils.

Steinar Kleven vokste opp på Bagn i Valdres. Han var opprinnelig elektriker og drev i tillegg med blant annet renovasjon, skog og gårdsdrift. Butikken hvor han solgte utstyr til hytta var praktisk talt i stua hjemme hos Steinar og kona.

Tar over arven etter far
Sigbjørn Kleven samarbeidet godt med sin far. Mens Steinar satt på kontoret og drev butikken, var Sigbjørn for det meste i fjellheimen og monterte.

- Da vi var to fikk vi delt oppgavene mellom oss: Steinar drev butikken og satt på kontoret med alt administrativt, mens jeg var for det meste ute og monterte. Nå er det opp til meg å gjøre alt, det kan tidvis være mye for en mann, men det er godt å være opptatt!

Bedriften Steinar Kleven lever videre med Sigbjørn ved roret, både under navnet Steinar Kleven AS og Sunwind Hyttesenter Bagn.

- Sigbjørn er en dyktig fyr, og vil ta med seg alle de gode kvalitetene hans far hadde, og fortsette å videreutvikle bedriften. Vi har stor tro på Sigbjørns suksess, og gleder oss til å se hva fremtiden bringer, sier Vøllestad.

Få alt du trenger til hytta hos Steinar Kleven og Sunwind Hyttesenter Bagn

Ny butikk og serviceverksted
Hytteeierne på Bagn har flere gode historier om butikken til Steinar som så godt som var i hans egen private stue.

- Nå som far har gått bort, er det hyggelig for mor å få huset sitt igjen, smiler Sigbjørn.

Han har nemlig store planer for lavsesongen: lagerhallen skal omgjøres til både serviceverksted og en Sunwind Hyttesenter butikk, hvor målet er å bli det flotteste Hyttesenteret.

- Det blir fint å få alt på ett sted. Det vil bli både butikk og verksted, med flott utstilling av alle Sunwind-produkter slik at hytteeierne kan komme og se på de forskjellige alternativene og løsningene. Folk vil selvfølgelig også kunne kjøpe propan de trenger til hytta, forteller Sigbjørn.

Ett stopp på matbutikken og ett stopp hos Sunwind Hyttesenter Bagn, og hytteeierne har alt de trenger for en deilig og avslappende helg på hytta.

Høy teknisk kompetanse
I tillegg til god service og veiledning, og tilbud om montering av en rekke produkter, er Sigbjørn Kleven svært teknisk av seg.

- Sigbjørn innehar en veldig høy teknisk kompetanse, det er bare å se på produktene han selger og ikke minst monterer, forteller Nils Vøllestad.

- Jeg ser jo en klar interesse både for Wallas parafinovn og kraftpakke 230 volt, sier Sigbjørn. - Mitt inntrykk er at de aller fleste ønsker å være selvforsynte på strøm. Personlig synes jeg det er veldig morsomt å jobbe med ting som kraftpakker, her skjer det nye ting hver dag - utviklingen er rask, og veldig spennende å følge med på!

Valdres største gassdistributør
I tillegg til et vellykket Hyttesenter, står Sigbjørn for distribusjon av propangass i Valdres. Sommeren er sett på som høysesong i hyttemarkedet, og det reflekteres i forbruk av propan. Likevel går propansalget relativt jevnt året rundt, selv om toppene klart er om sommeren.

- Folk bruker mye propan på hytta, så da kan det bli ordentlig mye å gjøre om sommeren. I fjor sommer leverte jeg for eksempel 5000 flasker propan i juli, og 5000 flasker i august til én og samme butikk. Da er det klart at det er nok å henge fingrene i, ler Sigbjørn.

Sunwind Hyttesenter
Steinar Kleven AS er et Sunwind Hyttesenter. Hos ditt lokale Sunwind Hyttesenter vil du finne svært produkttekniske ansatte med en høy servicegrad. Sunwind Hyttesentre er jevnlig til opplæring hos Sunwind, og er våre aller nærmeste samarbeidspartnere.

Her finner du kontaktinfo til Sunwind Hyttesenter Bagn/Steinar Kleven AS.

Finn ditt nærmeste Sunwind Hyttesenter her!


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: