5 geniale tilleggsprodukter til din Separett Villa

25. januar 2018

Vi har samlet en rekke smarte produkter som gjør livet lettere for deg med en Separett Villa på hytta!

Er du en av titusenvis av norske hytteeiere med en Separett Villa på hytta vet du godt hvor pålitelig og trygt toalettet er. Det du kanskje ikke vet, er at det finnes en rekke produkter og tilbehør som vil gjøre toalettet enda enklere å håndtere for store og små.

Aldri mer fluer med fluekverk
Sunwind Fluekverk er et preventivt middel du gjør lurt i å ta i bruk for å holde fluene unna. Når snøen smelter og verden tiner etter vinteren er det en god idé å helle en liten mengde fluekverk ned i avfallsbeholderen. Dette bør du gjøre hver gang du reiser fra en avfallsbeholder du ikke tømmer - for eksempel hvis du har Villa 9020. Har du en stor utedo vil det være nyttig å benytte seg av både bark og fluekverk.

Les mer: Dette gjør du med restprodukter fra hyttetoalettet!

Ekspertens tips - egen kompost
Alexander Haug er teknisk sjef i Sunwind, og han har solgt både Separett og de fleste andre toalettløsninger til hytteeiere i over to tiår.

- Mitt desidert beste tips til alle med en Separett Villa er å gå til anskaffelse av nedbrytbare biosekker og en kompostbeholder til avfallet. Avfallet får stått i fred og kompostert ordentlig, og spesielt om vinteren er dette desidert mye mer lettvint enn å for eksempel måtte grave avfallet ned.

Alexander anbefaler varmkomposten Separettkompen eller forbrenningsovnen Separett Burn.

Klikk her for å se alle våre komposteringsbeholdere!Unngå misfarging med spesiallaget rengjøringssett
Det er ikke alt som er like stuerent å bruke når du rengjør toalettet, blant annet er det fy-fy å bruke enkelte av rengjøringsmidlene du kanskje bruker på toalettet hjemme som salmiakk og lignende.

Separett Cleaning Kit er et spesiallaget rengjøringssett for deg med et urinseparerende toalett. Settet inneholder en rengjøringsbørste, avløpsrens, vaskemiddel, tørkeklut og plasthansker - alt du behøver for å holde toalettet rent og pent. I rengjøringssettet får du rengjøringsmidler som ditt Separett Villa-toalett garantert tåler, og du vil ikke komme i skade for å for eksempel misfarge det.

Klikk her for å se alt sanitærtilbehør!

For små hyttegjester
For de aller minste hyttegjestene finnes både toalettsete, badekrakk og barnesete med urinseparering for barn. Både toalettsetet og badekrakkene kan brukes på toalettet hjemme i tillegg til på Separett Villa. For småbarnsforeldre vil det oppleves som en ekstra trygghet å vite med sikkerhet at toaletturene vil gå like greit på hytta som hjemme selv om doen på hytta kanskje kan oppleves som litt skummel for de minste.

Barnesetet med urinseparering deler det våte og det tørre akkurat som Villaen ellers gjør. Sete passer også til Tørrdassen, Rescue Camping, Torp Isak og de aller fleste urinseparerende toaletter.

Badekrakken Sally er en smart badekrakk som hjelper de minste å rekke opp til toalett eller vask. Overflaten er sklisikker, det samme er undersiden av føttene. På den måten blir både krakk og barn stående trygt på plass. Krakken er hvit med enten en sprek rød eller royal blå overflate. Maksimum belastning på krakken er 100 kg.

Toalettsetene Sally kommer i samme farger som badekrakk Sally - hvit med røde eller blå detaljer. Toalettsetet passer på alle toaletter, og den mye kanten gjør at toalettsetet ligger stabilt på plass.

Klikk her for å se alle produkter i Separett Villa-serien!

Fri flyt med bestselgende Separett Avløpsrens
Separett Avløpsrens er en biologisk tablett som legges i urinskålen på ditt urinseparerende toalett. Den brytes sakte ned og holder urinavløpet fritt fra avlagringer som med tiden risikerer å tette avløpet.

- Avløpsrens er så å si det eneste vedlikeholdet du behøver å gjøre på din Separett Villa, og det er lett som bare det. Avløpsrens er en klar bestselger, og noe vi anbefaler alle med et urinseparerende toalett å kjøpe, forklarer salgssjef Marianne Emblemsvåg.


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette:


Liknende produkter