Møt oss på Hyttemessen 5.-8. april 2018

31. mars 2018

Sunwind står klare til å hjelpe deg på Hyttemessen på Hellerudsletta 5-8 april. Med produkter fra hele vårt spekter er vi klare til å øke komforten på hytta - og salgssjef Marianne kan avsløre at en publikumsfavoritt kan kjøpes på messen. Les videre for alt om messen!

Er du klar for Hyttemessen 2018? Vi også! Som vanlig vil årets store høydepunkt gå av stabelen på Hellerudsletta 5-8 april. Se kart og veibeskrivelse her!

Gode tilbud 
Som vanlig vil du finne hele Sunwind sitt produktspekter utstilt forteller salgssjef Marianne Haug Emblemsvåg: 
 
- Det vil bli særdeles gode tilbud på produkter innenfor alle våre hovedkategorier: energi, toalett, vann, varme, kjøkken og gass, hage og grill, og badstue. Vi har alt du trenger for å øke komforten på hytta, og har tatt med oss et bredt spekter av varer, så her vil det være noe for alle og enhver, smiler Marianne.

Bla i, bestill hjem eller last ned den splitter nye produktkatalogen for 2018 her!

I tillegg kan Marianne avsløre en liten hemmelighet til glede for deg som skal på Hyttemessen:

- Ryktet er sant, kaffetrakter Home Away blir å få kjøpe på messen - førstemann til mølla! Ler Emblemsvåg.

Her finner du oss 
Sunwind sin stand finner du midt i hovedhallen på standplass 41. 

- Vi håper folk har hatt en flott påske på hyttene sine, og kommer klare med ønskelisten til oss, vi skal gjøre alt vi kan for å hjelpe til med å øke komforten på hytta! Sier Marianne.

- Så huk tak i den nærmeste personen med Sunwind-genser på så skal vi hjelpe deg å skreddersy komplette løsninger til din hytte. 
 
Snakk med våre eksperter 
I tillegg til Sunwinds egne eksperter, er Sunwind Hyttesentre godt representert på årets Hyttemesse. Du vil få muligheten til å slå av en prat med Sunwind Hyttesenter Bærum, Sunwind Hyttesenter Steinkjer, Sunwind Hyttesenter Tønsberg, Sunwind Hyttesenter Hedalen, Sunwind Hyttesenter Bromma og Sunwind Hyttesenter Sigdal. 

- På standen vår finner du noen av våre absolutt mest serviceorienterte og teknisk kompetente medarbeidere. Hyttemessen er en gylden mulighet for hytteeierne til å få personlig eksperthjelp - og selvfølgelig en gylden mulighet for oss i Sunwind til å slå av en hyggelig prat med kundene våre, sier Marianne.

- Hyttemessen er årets høydepunkt både for kunden og for Sunwind! Avslutter hun.
 


Underholdning for hele familien
På årets Hyttemesse er det en rekke aktiviteter for hele familien. Du vil finne Farmen-leker innendørs og konserter med allsang utendørs.

Langedrag Naturpark stiller med hundekjøring for barna, mens Gausdal Landhandleri har i samarbeid med Hyttemagasinet et utendørs snekkerverksted.

Se hele programmet her.


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: