Lag alle måltider på grillen med det geniale Insert Systemet!

1. mai 2018

Grillen har blitt det viktigste hjelpemiddelet jeg eier når det kommer til matlaging etter at jeg fikk Sunwind Insert System, forteller Camilla Refsnes. Gjør som Camilla - lag alle måltider på grillen!

- Jeg har aldri skjønt meg helt på grilling. Det er har gått et par engangsgriller som resulterte i brent pølse som var kald inni og smakte tennvæske. Heldigvis fikk vi en ordentlig grill i bryllupsgave (av grillsjefen i Sunwind) og da ble grilling gøy, ler Camilla.
 
Men da hun fikk Sunwind Insert System i gave av mannen forstod hun virkelig at all mat kan tilberedes på grillen.
 
Grillingen nådde et nytt nivå:
 
- God mat trenger ikke være synonymt med vanskelig eller fancy, og grilling skal fortsatt være enkelt! Likevel er det deilig å kunne diske opp med noe litt mer spennende enn burger på en hverdag. Med Insert Systemet kan jeg lage hva som helst, alt fra pasta og pizza til wok og gryteretter.
 
Se oppskriften på Spaghetti a la Vongole nederst i artikkelen!
 
Dette er Sunwind Insert System
Bytt ut den gamle risten i grillen med den nye Insert System grillristen og få en rist som fungerer både som vanlig rist du er kjent med fra før, men og med den geniale runde risten i midten du enkelt bytter ut med annet tilbehør.
 
Det praktiske håndtaket som følger med er designet slik at du enkelt fester det i delen du vil sette inn eller ta ut av grillristen. Dette gjør at du slipper å være redd for å brenne deg på varme håndtak.
 
Av tilbehøret du kan sette inn i grillristen finnes grillplate, wokpanne, grillkurv og støpejernskjele.
 
Klikk her for å se Sunwind Insert System - og masse annet grillutstyr!
 
Lager all type mat på grillen
Grillmat er synonymt med sommerhygge, og jo større variasjon du kan by på fra grillen, jo oftere brukes den.
 
- Det er ingenting jeg ikke kan lage på grillen med Insert System. Det aller beste er jo å kombinere og få laget alt på et sted. For eksempel blir det gryterett i støpejernskjelen med deilig kjøtt som brunes på grillen, gryterett i støpejernskjelen, grønnsaker i grillkurven, og kanskje noen bakte poteter som har fått ligge på grillen med lokket igjen et par timer.
 
For med Sunwind Insert System har du nemlig et fullt fungerende utekjøkken hvor kun fantasien setter grenser for hva du kan imponere med!
 
Klikk her for å se alle Sunwind gassgriller!
 
- En av favorittene å lage med Insert System er faktisk chili con carne. Da snakker vi også grilling året rundt, det er godt både på sommeren og vinteren, forklarer Camilla.
 
Nyter sommerkveldene med gjester på terrassen
Camilla er en "entusiastisk, men selvlært helgegourmand" som er glad i å lage god mat til venner og familie.
 
- Jeg elsker å ha venner på middagsbesøk. Før var det kun i helgene jeg hadde tid til å lage et litt bedre måltid, men om sommeren må man benytte seg av alle sommerkveldene man kan!
 
For nå er det kun én ting som gjelder:
 
- Middagen lages på grillen hver dag om sommeren nesten uten unntak. Med Insert System er jeg ikke begrenset til tradisjonell grillmat som koteletter, jeg kan lage hva som helst. Enkelt eller vanskelig, raskt eller langtidsstekt - det meste lar seg gjøre.
 
På terrassen inntas det fleste middager enten sola skinner eller ei, ofte med vennegjengen på middagsbesøk.
 
- Vi blir sittende utover kvelden og spise og kose oss, man må jo benytte seg av finværet!
 

Oppskrift: Spaghetti a la Vongole
 
Du trenger følgende:

1 kg vongole eller hjerteskjell
400 gram linguini
2-3 sjalottløk i tynne skiver
3-5 hvitløkfedd, grovhakket
1-2 røde ferske chili, i tynne skiver
0,5 dl olivenolje
2 dl hvitvin
1 stor bunt bladpersille
Salt og kvernet sort pepper

Fremgangsmåte:

  • Skyll skjellene i rennende kaldt vann, og plukk ut skjell som er knust eller som ikke lukker seg i når de kommer i vann. Pass på at all sand er borte, og la skjellene renne litt av seg før de puttes i gryten.
  • Ha olje, sjaløottløk, hvitløk og chili i en dyp panne eller litt bred kaserolle med lokk. Fres dette mens du rører lett så det ikke blir brunt – til det dufter deilig!
  • Putt skjellene i gryten og rør rundt et par minutter i den varme olje-blandingen, og hell vinen over og mens du rører litt mer.
  • Sett så på lokket, kok et par minutter til – og sett til siden mens du koker pastaen nesten al dente. Husk at pastaen koker litt til etter at den blir blandet med skjellene.
  • Putt så pastaen i vongole-gryten, og rør rundt forsiktig mens alt får et lett oppkok, og til slutt blander du inn persillen og litt mer olivenolje før retten serveres rykende varm sammen med brød som kan dyppes i den deilige kraften!


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette:


Liknende produkter