Besøk Sunwind på Eliaden 2018

15. mai 2018

Eliaden er en av landets største fagmesser for energi, elinstallasjon,industri, bygg- og anlegg. Sunwind blir selvfølgelig å finne fra 29. til og med 31. mai når Eliaden arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm.

På Eliaden 2018 er det duket for et møte mellom fagfolk fra alle fagområdene i den elektrotekniske bransjen fra hele landet. Hovedtemaene på årets messe vil være automatisering, elektroinstallasjon, energi, industri, elektronikk og sikkerhet, tele- og data.
 
Kan levere ferdig dimensjonert nett-tilknyttet solstrømanlegg
- Vi blir som vanlig å finne på Eliaden, forteller teknisk sjef hos Sunwind, Alexander Haug. Han skal selv delta på Eliaden alle dagene, og gleder seg stort til å få snakke om sine absolutt favorittemner:
 
- I år velger vi å sette fokus på nett-tilknyttede solstrømanlegg og kraftpakker/UPS! Vi tilbyr alt av solcellepaneler, festemateriell og grid-invertere til installatører som ønsker å montere slike typer anlegg, også ferdig dimensjonerte anlegg, forklarer Alexander.
 
Sunwind har allerede levert en rekke nett-tilknyttede solstrømanlegg til blant annet privatpersoner, bedrifter og skoler.
 
Klikk her for mer informasjon om nett-tilknyttet solstrøm!
 
Få 230 volt uten tilknytning til strømnettet
- Vi gleder oss veldig til å vise frem våre egenutviklede kraftpakker/UPS som gir 230 volt uten tilknytning til strømnettet, forteller Alexander. - Alle våre anlegg er fullverdige UPS-systemer og kan dimensjoneres og benyttes som nødstrøm.
 
- Vi har levert kraftkrevende anlegg der nettstrøm ikke er tilgjengelig i en årrekke, for eksempel til fiskeindustrien og offshore. Til privatpersoner har vi levert kraftpakkeskap hovedsakelig til hytter uten strøm som ønsker 230 volt på hytta.
 
Besøk oss på Eliaden
Som én av over 300 utstillere står også i år Sunwind på stand på Eliaden. Kom og slå av en prat med våre tekniske eksperter!
 
Besøk oss i hall D, standnummer 24, fra 29 til og med 31 mai 2018.
 
Finn all info for besøkende her!
 
Sunwind - der kun det beste er godt nok
Siden Sunwinds oppstart i 1993 har vi vært en stolt leverandør av solcellepaneler, batterier, komplette anlegg og UPS-systemer. Ferdes du med båt langs Norges kystlinje finner du et solcellepanel fra Sunwind på hver eneste fyrlykt. Tar du turen i høyfjellet og passerer en værstasjon vil du finne et Sunwind-panel. Vi leverer også paneler og anlegg til de tøffeste miljøene i Nordsjøen som borerigger og satelittbøyer.
 
- Jeg håper vi sees på Eliaden 2018! Avslutter Alexander Haug.
 


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: