Her er sommerens store grillnyhet!

22. mai 2018

Årets grillsnakkis er her endelig: Easy BBQ grilltermometer. Vi har snakket med grillsjefen Henrik om sommerens "må ha"-produkt.

Grillen er et viktig innslag for mange om sommeren: utallige middagsmåltider kan nytes ute under en blå himmel, matlagingen går raskt, og det blir minimalt med oppvask.

Grillmat er nesten synonymt med sommer, men likevel velger mange å fokusere kun på selve grillen, og går derfor glipp av en rekke forskjellige og spennende utstyr til grillen.

Se alt grillutstyr og tilbehør fra Sunwind her!

Resultatet det viktigste
For selv hvor koselig det er å fyre opp grillen, er det aller viktigste et vellykket resultat, kort og godt at maten blir god! Og det er altså her grillutstyret kommer inn. Å ha et grillsett med deler både til mat og rengjøring er for de aller fleste en selvfølgelighet, men det stopper raskt med en børste og kanskje et grilltrekk.

Utstyr som termometer, grillspyd, fiskerist, grillkurv, kyllingholder, pizzastein og pizzaspade er designet for å øke nivået på grillmaten enda et par hakk - og Easy BBQ grilltermometer er kongen av grillutstyr.

Sommerens nyhet er endelig her
Easy BBQ er nemlig en av de store grillnyhetene i år. Det er et nytt og smart grilltermometer som gir et perfekt resultat hver gang - og større frihet under matlagingen.

Vi har tatt en prat med produktsjefen for grill hos Sunwind, Henrik Stensrud for å høre mer om sommerens flotteste gave til deg som er glad i god grillmat.

Sjekk ut Easy BBQ her!


Hva er Easy BBQ?

Easy BBQ er et smart grilltermometer som kan styres via en app på telefonen. I appen velger du hva du skal grille, for eksempel storfe, og hvordan du ønsker kjøttet, jeg liker mitt medium stekt. Jeg slenger maten på grillen, setter i termometeret og gjør alle valgene på telefonen. Når kjøttet er ferdig, eller burgerne må flippes, går alarmen. På den måten får du et helt fantastisk resultat, og vil imponere hele vennegjengen.

Hvordan fungerer det?

Easy BBQ er veldig enkelt å bruke. Først og fremst laster du ned EasyBBQ-appen. Grilltermometeret består av en hovedenhet, og kommer med to termometere som du plugger inn i selve grilltermometer-enheten, du kan alltids kjøpe flere om du trenger, og kan koble til seks termometre totalt. Skru på Easy BBQ-enheten, skru på Bluetooth på telefonen, og la telefonen finne og koble til Easy BBQ'en. Selve termometeret stikker du inn i kjernen av det du ønsker å grille. Grilltermometerets hovedenhet har en magnet slik at du kan feste det rett på grillen. Resten styrer du i appen på telefonen.

Her har du en rekke alternativer for hva slags mat du griller, og hvordan du ønsker at resultatet skal bli. I dag griller jeg oksefilet, og jeg vil ha kjøttet medium/well done. Termometeret har en liten farget perle, og i appen ser jeg hvilket termometer jeg stiller inn ut i fra fargen på perlen.

Så kan jeg rett og slett la maten lage seg selv mens jeg spiller fotball med guttungen.Hvor finner jeg appen?

Appen finner du der du vanligvis laster ned apper, enten i Play Store eller App Store alt ettersom du har en iPhone, Samsung, Huawei og så videre.

Du søker "easybbq" - i ett ord - og velger appen fra COWACO. Når du først skal ta termometeret i bruk er det viktig å huske å skru på Bluetooth på telefonen din.

Hvem er Easy BBQ for?

Det fine med Easy BBQ er at det er et produkt som vil gjøre livet til enhver grillkonge eller -dronning mye enklere. Enten du elsker å grille, er en ekte "foodie", er en oppvaskhater som derfor elsker grill… Easy BBQ gjør at du kan bruke tiden din på andre ting (anbefaling: kald øl eller cola i sola) mens maten virkelig lager seg selv. Det er ingen fare for at du glemmer maten på grillen, du vil høre det når alarmen går av!

Jeg har testet Easy BBQ i snart ett år, og jeg trodde jeg var en god grillkokk før, men jeg har fått perfekt resultat hver gang jeg har brukt Easy BBQ - uten unntak!


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette:


Liknende produkter