Ellevill 25-års feiring hos Sunwind Hyttesenter Bærum 13.-15. september

10. september 2018

Sunwind feirer 25 år med en ellevill feiring hos Sunwind Hyttesenter Bærum 13.-15. september. Vi lover en butikk fylt til randen av tilbudsvarer når vi inviterer deg til bursdagssalg.

Torsdag 13. september til og med lørdag 15. september braker det løs på Rud industriområde når vi feirer 25 år i det norske hytte- og fritidsmarkedet med elleville dager hos Sunwind Hyttesenter Bærum! Vi inviterer alle og enhver med på feiringen og står klare til å gi god veiledning, skreddersydde løsninger og sist men ikke minst: store rabatter!
 
Elleville priser!
-Det blir fantastisk gode priser over hele linja i butikken, bekrefter salgssjef i Sunwind, Marianne Emblemsvåg. Her kan du altså finne produkter for noen og enhver med produkter fra de fleste store kategoriene på tilbud.
 
- I tillegg har lagersjefen ryddet, og sørget for noen ordentlig store prisreduksjoner, så her er det duket for å kunne gjøre tidenes kupp. Vi stiller med kompetente ansatte som vil hjelpe deg både med den beste løsningen for nettopp ditt behov, og for de beste prisene, smiler Marianne.
 


Få eksperthjelp
Under vår 25-års feiring vil Sunwind Hyttesenter Bærum være svært godt bemannet med våre behjelpelige eksperter slik at du skal få all hjelp du trenger til å velge riktige løsninger som passer deg og ditt behov. Kom gjerne med ønskelisten klar!
 
Butikksjef Rune Bjørvik gleder seg: - Vi har sørget for kjempetilbud på en rekke varer, lagersalg, en butikk full av varer, og ikke minst stiller vi alle på jobb klare til å guide kunden, svare på spørsmål og finne de gode løsningene.
 
Her finner du oss
Sunwind Hyttesenter Bærum er Norges største kompetansesenter for hytte og fritid. Du finner oss på Rud industriområde:
 
Rudsletta 71-75, 1351 Rud.
 
Klikk her for å se hvor vi holder til på kartet!
 
Åpningstidene under bursdagsfeiringen blir som følger:
 
Torsdag 13.09: 10.00 - 19.00
Fredag 14.09: 10.00 - 18.00
Lørdag 15.09: 10.00 - 15.00

 
- Vi sees til 25-års bursdagsfeiring med elleville priser hos Sunwind Hyttesenter Bærum 13. september til og med 15. september, avslutter Marianne.I 2017 så Elleville dager slik ut...
 


 


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: