Disse produktene gjør turen til en magisk friluftsopplevelse

17. september 2018

At livet er best ute er det ingen tvil om, og med disse produktene blir turen enda bedre! Enten du skal ut på langtur eller sove under stjernehimmelen i hagen finner du noe for enhver i denne artikkelen.

Å gå på tur kan være så mangt. Noen skal legge ut på flere uker i fjellheimen, mens andre er fornøyde med å ta med soveposen 200 meter inn i skogen. Forskjellige turer krever forskjellig utstyr - i denne listen er du garantert å finne noe for enhver type tur enten du er hobbymosjonist eller toppturfantast.
 
Lad mobilen med solenergi
Det er ingen tvil om at mobilen er viktig på tur - både for å forevige utsikten, sende skryte-snap fra toppturen og ha mulighet til å ringe etter hjelp om uhellet skulle være ute. Mini er et lite og praktisk solcellepanel på 11 watt med to integrerte USB-utganger hvor du kan plugge inn mobilladeren med USB, eller ethvert annet produkt med en USB-utgang.
 
Panelet kan for eksempel henges på sekken mens du går på tur slik at du kommer frem med helt fullt mobilbatteri. Når panelet ikke er i bruk bretter du det enkelt sammen og putter det i sekken hvor det tar opp svært liten plass. Perfekt gave for en turglad far/sønn eller mor/datter!
 
Les mer om solcellepanel Mini med USB her!
 
Uten mat og drikke…
Nei, da duger helten faktisk ikke! Helten må altså passe på at han eller hun pakker med seg både kokeapparat og gassboks i tursekken.
 
Med denne Sunwind gassboksen på 450g med skrufeste mangler bare kokeapparatet…
 
Camp er et kraftig lite apparat som gir en effekt på 2,9kW. Kokeapparatet tar opp minimalt med plass - kan bæres i jakkelomma om du ønsker, og har en lav vekt (160 g) som gjør det ideelt å pakke med i sekken. Camp skrus rett på gassboksen, og passer til kjeler med en diameter på opptil 18 cm.
 
Se mer om kokeapparat Camp her!
 
Kombi er et kompakt og praktisk kokeapparat du plasserer på en jevn overflate. Med fire foldbare holdere står kjeler med en diameter på opptil 20 cm støtt. Kombi er ekstra godt egnet for deg som går på tur i kalde områder da du kan legge gassboksen ned, som gjør det enklere å få ut gassen i flytende form.
 
Se mer om kokeapparat Kombi her!
 


Hygge rundt bålet
Å tenne opp bålet er en av de koseligste rutine som følger med friluftslivet. Det blir raskt et samlingspunkt som gir både varme og hygge, og en ideell matlagingsplass.
 
Med denne kaffekjelen over bålet er du garantert en rykende deilig start på dagen. Den rommer hele 2,2 liter kaffe - mer enn nok for å fylle termosen!
 
At mat smaker best ute er det vel ingen tvil om, og de aller beste rettene lager du i en kjele som denne fra Bonfire. Ønsker du noe enda mer solid er denne støpejernsgryten midt i blinken for deg.
 
Klikk her for å sjekke ut en rekke deilige oppskrifter til bålet!
 
Tips: Turen blir morsommere for store og små med denne popkorngryten og denne stekepannen så du kan lage popkorn over bålet! Og når du først er i gang, er dette pinnebrødspydet en vinner.
 
Bærbar strømbank
Lithium Power Pack er ikke bare en artig, bærbar strømbank for den batteriinteresserte! For mens nødladere til mobil er blitt helt vanlig å ha med seg i vesken til enhver tid, er ofte behovet for mer strøm større for den glade turgåer. Lad opp strømbanken med 230 volt hjemme eller sigarettenner i bilen, og pakk med solcellepanel Brett for lading på tur.
 
Strømbanken har uttak for 230 volt strøm, 12 volt strøm og USB-utgang slik at du enkelt kan lade for eksempel PC med 230V laderen og mobilen fra USB-utgangen.
 
Se Lithium Power Pack her!
 
Sammen med det sammenleggbare solcellepanelet Brett på hele 30 watt vil du til enhver tid kunne lade opp din Lithium Power Pack når du er på tur. Pakk med solcellepanel Brett og Lithium Power Pack i sekken, og du har den strømmen du måtte trenge når du skal legge ut på en lengre tur.
 
Her kan du finne all informasjon om det sammenleggbare solcellepanelet Brett!
 
Slå på stortromma med denne grillen
Skal du bare på en kort tur og kan pakke litt mer generøst er denne partygrillen perfekt å ta med seg ut i naturen. De avtagbare beina gjør grillen ekstra praktisk og enkel å få plass til.
 
Grillplaten er non-stick og enkel å rengjøre. Grillristen har både stekeplate og rist, og kan tas helt av slik at du også kan koke mat.
 
Frokost-vinneren
Skal du imponere skikkelig, tar du med dette vaffeljernet når sekken pakkes. Litt vaffelrøre kan lages på forhånd og oppbevares i en ren brusflaske, og når morgenen kommer kan du varte opp med belgiske vafler tilberedt enten over et kokeapparat på gass som Camp eller Kombi, eller over bålet.
 
Ta en titt på vaffeljernet her!

Håp i hengende snøre
Er du glad i å fiske og fange din egen middag så er denne fiskeristen den perfekte gaven til hun eller han med fiskelykken. Med plass til tre store fisk kan du enkelt tilberede fangsten over bålet eller grillen uten å risikere at fisken setter seg fast eller faller fra hverandre.
 
Klikk fiskeristen hjem her!


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: