M.C. Lea blir Sunwind Hyttesenter Sandnes

10. september 2018

M.C. Lea tar over stafettpinnen fra Fritz LA Ingebrethsen og blir Sunwind Hyttesenter Sandnes fra og med 13. august 2018.

Fritz LA Ingebrethsen/Hyttespesialisten ble Rogalands første Sunwind Hyttesenter i 2016. Siden den gang har de solgt mer og mer varer til hyttemarkedet, men når selveste Roar Ingebrethsen ønsker å sakte men sikkert gå av med pensjon har han sikret den videre driften av bedriften han har bygget opp: Mandag 13. august tok nemlig M.C. Lea over driften.
 
Nytt Sunwind Hyttesenter
Med dette blir M.C. Lea Sunwinds nye Hyttesenter Sandnes, og med på flyttelasset har de dyktige Gudveig Langerak som har over 15 års erfaring fra Fritz LA Ingebrethsen og Hyttespesialisten.
 
- M.C. Lea er to butikker i én, så her får du valuta for pengene når du tar turen innom, forteller Solveig hos M.C. Lea/Sunwind Hyttesenter Sandnes. - Vi er jo spesialister på camping, caravan og tilhengere - og nå snart hytteutstyr. Samtidig har vi Bøndenes Innkjøpslag som selger alt du trenger til hus, hage og skog.
 
I Sunwind har de klokketro på M.C. Lea:

- Den høye tekniske kompetansen blir med fra Ingebrethsen til M.C. Lea, og kundene vil få den samme gode hjelpen de er vant til fra før av, forteller markedssjef i Sunwind, Marianne Emblemsvåg.
 
Hos nye Sunwind Hyttesenter Sandnes vil du nå få dra nytte av enda lengre åpningstider og en enda større hytteutstilling med Sunwindprodukter vil komme på plass.
 
- Å ta over Sunwind Hyttesenter Sandnes etter Hyttespesialisten ser vi på som et svært godt supplement til det vi allerede driver med, her vil vi skape svært gode synergier. Som en frittstående butikk er vi hele tiden nødt til å tenke nytt om hvordan vi kan utvikle oss og ha flere bein å stå på, fortsetter Solveig. - Vi jobber nå med et byggeprosjekt langs E39 som skal forene de tre butikkonseptene våre enda bedre, og vi gleder oss til å få plass til en enda større hytteutstilling, smiler Solveig.
 
Så det er bare å merke seg følgende:
 
Sunwind Hyttesenter Sandnes/M.C. Lea
Hoveveien 34, 4306 Sandnes
 
Åpningstider:
Mandag - fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00

 
 
Størst på caravan og båt
M.C. Lea startet for 40 år siden med å selge tilhengere, og det tok ikke mange år før de var godt i gang med salget av bobiler og campingvogner.
 
Med bobiler fra Dethleffs og Sunlight i tillegg til tilhengere fra Brenderup er M.C. Lea blant regionens desidert største på alt til campingvogn og bobil. I tillegg er de også gode på utstyr til båten, og med hytteutstyr vil M.C. Lea nå bli en komplett leverandør av økt komfort i fritiden.
 
- Caravan- og båtmarkedet er markeder vi også leverer en rekke produkter og komplette løsninger til, så vi har full tiltro til at våre hytteprodukter blir en god match sammen med M.C. Leas eksisterende marked, sier Marianne Emblemsvåg.
 
Farvel til selveste Hyttespesialisten
Roar Ingebrethsen tok over Fritz LA Ingebrethsen fra sin far, og har siden bygget opp bedriften med stor suksess. Nå nærmer likevel tiden for pensjonisttilværelsen seg, og for Roar var det viktig å finne et solid selskap til å ta over driften, og lykkes med konseptet:
 
- Det er veldig viktig for meg at M.C. Lea skal lykkes med det de nå tar over - det er jo livsverket mitt som jeg har bygget opp gjennom et langt liv, forteller Roar. - Derfor vil jeg selvfølgelig hjelpe dem godt i gang, og stiller opp om de skulle trenge meg!
 
Samarbeidet mellom Sunwind og Roar Ingebrethsen har pågått i et tosifret antall år, og administrerende direktør i Sunwind, Nils Vøllestad, setter pris på den fantastiske jobben Roar har lagt ned:
 
- Roar har vært en bauta i sitt marked som vi har satt stor pris på i alle år, han er real som få. Med lang fartstid og svært høy kompetanse har han vært en utstrakt hånd for Sunwind mot forbruker, og alle hans lojale kunder vitner om nettopp det: en dannet, galant og svært kunnskapsrik herremann som kunden med god grunn stoler på.
 
Sunwind Hyttesenter
M.C. Lea er et Sunwind Hyttesenter. Hos ditt lokale Sunwind Hyttesenter vil du finne svært produkttekniske ansatte med en høy servicegrad. Sunwind Hyttesentre er jevnlig til opplæring hos Sunwind, og er våre aller nærmeste samarbeidspartnere.
 
Finn ditt nærmeste Sunwind Hyttesenter her!


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: