Møt oss på Hyttemessa fra 25.-28. april

15. april 2019

I år, som før, kommer Sunwind til Hyttemessen på Hellerudsletta/X Meeting Point. I år er messen 25.-28. april - sees vi der?

Vi stiller mannsterke med eksperter innen energi, toalettløsninger, vann, badstue, kjøkken og gass slik at vi kan hjelpe deg å skreddersy løsninger som passer for deg og din hytte.

Eksperthjelp og messetilbud
Som vanlig vil vi stille med våre kunnskapsrike ansatte og tilbud kun tilgjengelig på messen - så her er det bare å ta turen! Enten du trenger et nytt toalett eller kanskje gasskomfyr, eller du ønsker et ekstra batteri eller lurer på hva en kraftpakke i skap egentlig er, gleder vi oss til å hjelpe deg med å skape skreddersydde løsninger for din hytte.

- Det blir gode tilbud på alt fra folkefavoritter som kaffetrakter og vaffeljern på gassbluss, til solcelleanlegg og forbrenningstoalett, forteller salgssjef i Sunwind, Marianne Haug.

- En rekke spennende nyheter
I år har vi med oss en rekke spennende, nye produkter. Som besøkende på Hyttemessen vil du bli blant de første til å få muligheten til å både se, prøve og handle!

- Vi har flere nyheter med oss, blant annet har vi skreddersydde løsninger for deg som ønsker nett-tilknyttet solstrøm enten på hytta eller hjemme. Våre eksperter er klare til å hjelpe med å tilpasse et anlegg til nettopp deg og ditt tak, så her er det bare å ta med tegninger av hustak og lista med spørsmål, smiler Marianne.

Les mer om vår standardpakke på 3kW for nett-tilknyttet solstrøm på hytte eller hus!

En annen etterlengtet nyhet du kan se på messa er en vannspylende toalettløsning som er like egnet for deg med 12 eller 230 volt, men uten avløp. Nytt av året er nemlig vakuumtoalettet Vortex:


Ivan monterer en demoversjon av Vortex til Hyttemessen!

- Et vannspylende toalett vil øke komforten på hytta betraktelig, og med på messa har vi vår nye løsning, Vortex vakuumtoalett! Vortex er en enkel, elegant og hygienisk løsning på hyttetoalettet for deg som er lei av å måtte tømme utedoen eller bekymre deg for kompostering - kom innom oss på messa, så skal du få se! sier Marianne.

Les alt om vårt nye vannspylende vakuumtoalett Vortex her!

Snakk med våre beste og mest tekniske hytteeksperter
Har du en idé om hva du ønsker eller trenger på hytta? Sunwind sender sitt sterkeste team til årets Hyttemesse så du får den best tenkelige hjelpen. Grip den unike muligheten til å få snakke med våre absolutt mest kompetente menn og kvinner til å skreddersy en perfekt løsning til din hytte og dine behov.

- Hyttemessa gir en unik mulighet for hytteeieren å få virkelig god hjelp av våre eksperter som vanligvis jobber på hovedkontoret. Ta med deg ønskelisten, spørsmålslisten eller plantegningen - det er ingenting vi ikke kan løse, forteller Marianne.

Se de smarte løsningene på messen
På Sunwinds stand vil det bli stilt ut komplette løsninger slik at du kan se hvordan det hele fungerer, og hvordan det vil bli seende ut på hytta.

- Produkter fra alle våre hovedkategorier vil stå utstilt slik at folk kan komme og se løsninger, og ta og føle på produktene. Det blir produkter utstilt fra alle kategorier, enten det er energi, vann, toalett, kjøkken og gass, grill, badstue, friluftsliv eller varme!

Her finner du oss
Som vanlig vil du finne Sunwind på plass midt i hovedhallen.

Hyttemessen finner sted 25. - 28. april 2019.

Årets åpningstider er:
Torsdag og fredag 12-19.
Lørdag og søndag 10-17

Ønsker du å slippe køen kan du betale inngangsbilletten via Vipps på forhånd, les mer om det her!

Sunwind Hyttesentre på plass
I år vil du finne representanter fra 6 av de totalt 40 Sunwind Hyttesentrene i Norge på årets Hyttemesse. Med på laget har vi med oss Rune og Maria fra Sunwind Hyttesenter Bærum, Håvard fra Hedalen Hytteservice/Sunwind Hyttesenter Hedalen, Trond fra Steinkjer Varme og Hyttesenter/Sunwind Hyttesenter Steinkjer, Stein fra Solberg Elektroinstallasjon/Sunwind Hyttesenter Brumunddal, Lars fra Emils Hyttebygg/Sunwind Hyttesenter Tønsberg og Lars fra Hytte og fritidsbutikken/Sunwind Hyttesenter Sigdal.


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: