Varme på hytta

14. januar 2019

Hva er toppen av komfort for deg? Trivsel, komfort og varme henger nøye sammen. Våre effektive, driftssikre og fyringsøkonomiske løsninger gir deg rask, behagelig og kostnadseffektiv oppvarming. Gled deg til å ankomme en ferdig oppvarmet hytte!

Enten du trenger en varmeovn for å varme raskt opp på hytta når du kommer frem, eller et produkt som sørger for at du kommer frem til ferdig oppvarmet hytte kan Sunwind hjelpe deg. Sunwind leverer varmeprodukter som dekker mange ulike individuelle behov, i flere forskjellige prisklasser. Vi leverer Hyttevokteren som gjør at du enkelt kan ”ringe hytta varm” hjemmefra.

Vi har enkle parafin- eller gassovner som kan hjelpe deg med hurtig oppvarming når du allerede er på hytta. Vi leverer også toppmodellen Wallas parafinovn for fjernstyring hjemmefra.


Frittstående ovner
Dersom du kun ønsker en frittstående varmeovn du skal benytte når du er på hytta er en gassovn eller flyttbar parafinovn tingen for deg.

Gassovnene er mest egnet til hurtig oppvarming, både fordi propanen er dyrere i drift enn parafin, men også fordi man oppnår maks temperatur på bare få minutter. Ovnene er billige i innkjøp, men dyrere i bruk sammenlignet med parafin. Det er så og si intet vedlikehold (det er ingen veker), men propanslangen og regulatoren må skiftes etter noen år.

Parafinovnene er bedre egnet til lengre perioder med tilleggsoppvarming, det blir like raskt varmt som med propan. Husk at alle frittstående ovner forbruker oksygen fra rommet, og ikke skal benyttes i soverom.

Kom til varm hytte
Dersom du ikke har innlagt strøm kan du velge mellom de frittstående gassovnene eller en fastmontert Wallas parafinovn.

Dersom du ønsker en ovn du kan starte hjemmefra og benytte om natten skal du velge en Wallas diesel- og parafinovn. Denne krever utlufting gjennom vegg eller pipe, og er dermed fastmontert. Dette øker ikke bare sikkerheten, men gir deg også et nullforbruk av rommets oksygen.

Tenk grundig gjennom ditt behov – lykke til med valget!


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: