10 nyttige artikler hytteeierne har blitt inspirert av i 2019

30. desember 2019

I år har hundretusenvis av lesere klikket seg inn på sunwind.no for å lese artikler, tips og råd. Vi oppsummerer 2019 med 10 av våre populære saker!

Nr. 1: Varm dusj på hytta uten vann og strøm
I denne artikkelen tar vi for oss hvordan du kan få en varm dusj, eller rennende, varmt vann i krana på hytta - helt uten innlagt strøm eller vann.
 
Klikk her for å lese hele artikkelen!
 
Nr. 2: Slik dimensjonerer og beregner du solcelleanlegget
Lettere forvirret av alt du må ha kontroll over for å gå til anskaffelse av et solcelleanlegg som dekker dine behov? Frykt ikke - vi har oppsummert enkelt og greit hva du må tenke på i årets nest mest leste artikkel.
 
Klikk her for å lese hele artikkelen!
 
Nr. 3: Ofte stilte spørsmål om 12 volt strøm
Ja, vi vet at det teknisk sett er 12 volt spenning, og i denne enkle ofte stilte spørsmål-artikkelen, tar vi for oss kjente problemstillinger for deg med 12 volt på hytta.
 
Klikk her for å lese hele artikkelen!
 
Nr. 4: Slik får du toalett på hytta uten vann og avløp
Toalettløsninger på generell basis er for spesielt interesserte, men for hytteeiere er dette et svært populært tema! Sunwind er den komplette toalettdestinasjonen med forskjellige løsninger som passer nær sagt enhver type hytte. I denne artikkelen tar vi for oss deg som har hytte med 230 volt strøm, men ikke er koblet til vann/kloakk-nett.
 
Klikk her for å lese hele artikkelen!
 
Nr. 5: Dette må du vite om AGM og amperetimer
En gjenger i topp 10-lister! Denne artikkelen om AGM-batterier og amperetimer er en klar favoritt for deg som ønsker å lære litt om batteriteknologien bak AGM. Pssst - etter å ha lest denne artikkelen, vil du kunne imponere i lunsjen i morgen!
 
Klikk her for å lese hele artikkelen!
 
 
Vil du lese flere artikler? Klikk her for å finne tips og inspirasjon-siden - her finner du spennende og nyttige artikler fra alle hovedkategoriene våre!
 
 
Nr. 6: Velg riktig batteri til hytta
Tema batteri er viktig for både hytte-, båt- og campingvogneier - og det kan raskt bli et nokså komplisert tema for lekmannen. I denne artikkelen tar vi for oss flere forskjellige batterityper og teknologier med fordeler og ulemper slik at du kan bli litt tryggere i batterivalget på din hytte.
 
Klikk her for å lese hele artikkelen!
 
Nr. 7: Badstue på 1-2-3
Drømmer du om badstue hjemme eller på hytta, men er ikke helt sikker på hvor du skal begynne? Da foreslår vi at du
begynner med denne artikkelen!
 
Klikk her for å lese hele artikkelen!
 
Nr. 8: Ofte stilte spørsmål om urinseparerende toalett
Vi lover toalettløsninger for alle og enhver - og i denne ofte stilte spørsmål-artikkelen, tar vi for oss de biologiske, urinseparerende toalettene Separett Villa. Les og lær!
 
Klikk her for å lese hele artikkelen!
 
Nr. 9: Ofte stilte spørsmål om Sunwind gassvannvarmere
Vi har rett og slett samlet de oftest stilte spørsmålene vi får om gassvannvarmere fra Sunwind - ingen lureoverskrift her i gården, nei!
 
Klikk her for å lese hele artikkelen!
 
Nr. 10: Regler for håndtering av propan
Enda et tema for spesielt interesserte blir tatt opp i denne artikkelen som tar for seg hovedreglene for håndtering av propangass. Vi tipper du kan lære noe nytt i denne artikkelen - uansett om det er noe du bør gjøre, eller noe du ikke bør gjøre!
 
Klikk her for å lese hele artikkelen!


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: