Covid-19: oppdatering om Sunwind Hyttesentre og utleveringssteder

torsdag 15. april 2021

Etter nye smitteverntiltak kan du lese hva som vil gjelde for Sunwind Hyttesentre og utleveringssteder som er berørt av tiltakene her.

Som følge av smittespredning og myndighetenes tiltak for å begrense smitte, vil det være både Sunwind Hyttesentre og utleveringssteder som er berørt. I skrivende stund er en rekke butikker stengt for kunder, men det vil likevel være mulig å benytte seg av klikk og hent-løsningen og hente varer i alle butikkene under. Da informasjonen kan endres på kort tid, ber vi deg sjekke gjeldende regler fra myndighetene selv slik at du er sikker på at informasjonen er oppdatert.

Vi oppfordrer alle kunder til å vise hensyn, bruke munnbind, holde avstand og forbli hjemme dersom man føler seg syk. Følg ellers rådene fra myndighetene, oppdatert informasjon vil du finne hos Folkehelseinstituttet og HelseNorge.

Butikkene under holder stengt for kunder, men holder åpent som utleveringssted for deg som har forhåndsbestilt og -betalt varer. Husk å avtale henting av varer på forhånd.

  • Sunwind Hyttesenter Brummunddal
  • Sunwind Hyttesenter Bærum
  • Sunwind hovedlager Drammen
  • Sunwind Hyttesenter Lillestrøm
  • Sunwind Hyttesenter Sarpsborg
  • Gausdal Jessheim

Du kan lese mer om hver butikk under.

Sunwind Hyttesenter Brummunddal / Solberg Elektroinstallasjon
I Brummunddal har vi utlevering for forhåndsbestilte og -betalte varer etter avtale i tidsrommet 07-15 alle hverdager. 
Se mer om Sunwind Hyttesenter Brummunddal her.

Sunwind Hyttesenter Bærum
Sunwind Hyttesenter Bærum har kun åpent for å levere ut varer som er forhåndsbestilt. Du vil motta faktura på e-post som må betales før du kan hente varene. Du kan også betale med Vipps. Utlevering av varer foregår mandag til fredag 08:00-16:00, lørdag holder vi stengt. Husk å avtale henting av varer på forhånd.
Se mer om Sunwind Hyttesenter Bærum/serviceverkstedet her.

Serviceverkstedet vil utføre service som vanlig. Dersom du har et produkt du ønsker å levere inn til service, må du fylle inn og printe ut serviceskjema – klikk HER for å finne det – og sette fra deg varen på utsiden ved lagerporten. Ring på ringeklokken når du ankommer. Vi har stengte dører, det blir ingen personlig kontakt. Du vil motta faktura på e-post som må betales før du kan hente varene. Du kan også betale med Vipps.

Sunwind hovedlager Drammen
Hovedlageret i Drammen vil være stengt for besøkende, men det vil forbli mulig å få utlevert varer som er forhåndsbestilt. Du vil motta faktura på e-post som må betales før du kan hente varene. Du kan også betale med Vipps. Husk å avtale henting av varer på forhånd. Ordrer kan hentes ut mandag til fredag i tidsrommet 08.30-15.30. Utlevering skjer utenfor lageret.
Se mer om Sunwind hovedlager Drammen her.

Sunwind Hyttesenter Lillestrøm / BestMarin Lillestrøm
Hos BestMarin Lillestrøm holder de åpent for utlevering av forhåndsbestilte varer, butikken er stengt for kunder tom. 25. april. Varene leveres på utsiden av butikken. Åpningstider denne perioden: hverdager 10 - 17, lørdag kl. 10 - 14. 
Se mer om Sunwind Hyttesenter Lillestrøm her.

Sunwind Hyttesenter Sarpsborg / Topp Fritid
Topp Fritid holder åpent for utlevering av forhåndsbestilte, forhåndsbetalte varer. Kundene kan forhåndsbetale via Vipps eller til bankkonto.
Se mer om Sunwind Hyttesenter Sarpsborg her.

Gausdal Jessheim
Varehuset er kun åpent for utlevering av varer.
Se mer om Gausdal Jessheim her.

Vis hensyn og ta vare
Helse og sikkerhet for både kunder og samarbeidspartnere er viktig. For at det skal være mulig å til en viss grad holde åpent, vil vi oppfordre alle kunder til å følge gjeldende smittevernregler, både i sin hjemmekommune og hyttekommune.

Sunwind Hyttesenter er våre aller nærmeste samarbeidspartnere. Hos ditt lokale Sunwind Hyttesenter vil du finne svært produkttekniske ansatte med en høy servicegrad.


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: