Oppskrifter - Kjøtt

Bruk rullemenyen under til å velge oppskrifts kategori.
Vel bekomme!

Velg kategori:



Grillet lammeskank på en seng av spinat

Norsk lam er i sesong både om våren og høsten, og er like godt som høytidsmat som hverdagsmat. Grillet lammeskank er en klassiker uansett sesong.

Klikk her for å se oppskriften

Grillet pinnekjøtt

Pinnekjøtt er både egnet til å varme opp på grillen dagen derpå, eller det dampes i støpejernskjelen på grillen. Til denne Urnorske vrien trenger du en støpejernskjele til Kokegropen din. Klikk her for å se oppskriften

Grillet reinsdyrfilet

Reinsdyrfilet er mørt og smakfullt, og noe av det mest urnorske og eksklusive vi kan by på her i landet. Men det behøver ikke være komplisert for det! Denne varianten serveres med en rødvinssaus og grillede grønnsaker. Klikk her for å se oppskriften

Grillfrokost med egg og bacon

Grillen er ikke bare forbeholdt middager, frokosten nytes like godt ute. Her har vi tilberedt egg, bacon og brødet på grillen – serveres med en varm kopp kaffe. Til denne Urnorske vrien trenger du en støpejernplate eller stekepanne til kokegropen din. Klikk her for å se oppskriften

Grillspyd

med safranmarinert kylling

Klikk her for å se oppskriften

Trøndersodd

I Trøndelag er sodd festmat, og serveres til alle livets store begivenheter. Sodden er like fin å tilberede på grillen. Til denne Urnorske grillvrien trenger du en støpejernskjele til Kokegropen din. Klikk her for å se oppskriften