Naturlig velbehag i badstuen

mandag 1. august 2016

Sunwind og Harvia badstue kombinerer naturens avslappende elementer: Ved, varme, stein og vann - en oase av velbehag - på hytta eller hjemme. Bruk litt tid til å pleie deg selv, etter joggeturen eller en anstrengende uke på jobben. Harvia tilbyr dagens jaktende menneske en utrolig følelse av velbehag og estetikk.

Midt oppe i en hektisk hverdag gir Harvia badstuer deg muligheten til å oppleve naturens nærhet og naturlige velbefinnende, som har utspring i den finske badstuetradisjonen.

Den originale finske badstuen
Sunwind er stolte av å kunne levere den originale finske badstuen til det norske markedet. Harvia, en veletablert familiebedrift som holder til i Muurame i Finland, er verdens største badstueprodusent. Bedriften har gjennom hardt arbeid, og lang erfaring innen finsk badstuetradisjon kommet til toppen i verden på produksjon av badstueovner, aggregater og andre badstuerelaterte produkter. I tilegg til badstueovner og aggregater produserer Harvia komplette badstuerom, badstuehytter og interiør til badstuer.

Klikk her for å se alt av badstue fra Harvia!

Finsk kultur og tradisjon
For finnene er badstuen er hellig plass, der banning, høyrøstethet og krangling er helt utenkelig. I badstuen råder stillheten. Badstuen spiller en viktig rolle i det finske samholdet. I badstuens positive atmosfære legges grunnlag for forhandlinger og avtaler, det gjelder i alle sosiale sjikt. Den som bryter et løfte som er gitt i en badstue mister fort ansikt. Badstuen styrker også familiebånd, i Finland tar gjerne hele familien badstue i sammen.

Harvia er Finlands ledende badstueprodusent. Sunwind er stolte av å kunne levere badstuer med dype røtter i det finske badstuehåndverket - en urgammel tradisjon. Badstuepanel i fra Harvia er tilvirket av sentvoksende, nordiske bartrær. Trærne benyttes i samsvar med strenge miljøkrav. De ”levende” trærne i en Harvia badstue er en vesentlig del av kosen, treets vakre ytre har en behagelig og beroligende effekt.

Les mer om

Badstue komfort
Elektrisk oppvarmet badstue
Harvias populære modeller av elektrisk oppvarmede badstueovner er konstruert for å tåle daglig bruk, år ut og år inn. Hver eneste badstueovn representerer aller høyeste Harviakvalitet. Badstueovnene er svært økonomiske i bruk og har i tillegg et flott, stilfullt design. Harvias brede utvalg av badstueovner tilbyr den perfekte løsningen for den lille badstuen, så vel som familiebadstuen, og til og med for store allmenne badstuer. Harvias styreenhet er en god løsning dersom du ønsker å styre badstuen når du er utenfor rommet.

Klikk her for å se alle elektriske badstueovner fra Harvia

Vedfyrt badstue
Med en vedfyrt badstue kan du nyte den riktige, autentiske finske badstuekulturen. Den behagelige duften fra den vedfyrte badstuen kombineres med Harvias fantastiske badstueekspertise. Harvia tilbyr et komplett sortiment av produkter for den vedfyrte badstuen.

Klikk her for å se alle vedfyrte badstueovner fra Harvia

Badstuerom
Harvia leverer også ferdige badstuerom som er enkle å montere, utført i gran. Fleksible muligheter for dørplassering. Badstuerommene leveres komplett med: Benker, badstuelampe, trestamp for vann, øse, termometer, og elektrisk badstueovn. Enkel montering, modulbasert.

Harvias nye Rondium er det perfekte valget for badstuebadere som ønsker å skjemme bort seg selv. Runde glasshjørner med doble dører og dekorative LED lamper gjør denne saunaen komplett. Utvendige elementer i dekorativt rustfritt stål skaper et flott og moderne utseende. Varmebehandlet tre av beste kvalitet er benyttet til det utvendige panelet. Det smakfulle og eksklusive saunainteriøret er laget av varmebehandlet abachi. Den dekorative steinveggen gir saunaen en stilfull kontrast. Rondium er utstyrt med en Topclass Combi ovn med trådløs fjernkontroll, med denne styrer du temperatur, fuktighet, tidsstyring, og lys/farger.

 


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: