Art.nr 675545—60059367

Badstuovn Harvia Cilindro steel 11 kW XE

Elektrisk badstuovn med stort steinmagasin. Du kan nyte et fuktig badstubad, selv ved lavere temperaturer og badstubadet kan derfor nytes over lengre tid. Xenio styrepanel er inkludert.
20 499,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Mulighetens badstuovn

Harvia Cilindro søylevarmer er en stilig badstuovn som er ideell for mange behov. Størrelsen og den massive steinmengden i badstuovnen er optimalisert for å gi et behagelig, men kraftig badstubad i badstuer i alle størrelser – fra små familiebadstuer til store offentlige badstuer.

Søyleformen gir stor frihet når man skal designe badsturommet, ved å installere badstuovnen integrert i gulv, benkene eller plasseres foran en glassvegg for iøynefallende utsikt.

  • Lekkert design kombinerer tradisjonelle materialer av høy kvalitet
  • Holder godt på varmen – nyt badstubadet så lenge du vil
  • Enkelt å kaste vann på – høy luftfuktighet gir mer behagelig badstue
  • Rask, lydløs oppvarming
  • Plasseres der du ønsker – gjerne midt i rommet eller integrert i benkene
  • Høy varmekapasitet

 

Cilindro badstuovn kombinerer høy kvalitet med et imponerende utseende. Det blanke utsiden av emaljert stål er et flott tillegg til enhver badstue.

Hariva sitt digitale Xenio XE-kontrollpanel gjør det ekstremt brukervennlig. Alle funksjonene er integrert direkte i badstuovnen, noe som muliggjør enkel installasjon enten du bygger en ny badstue eller setter inn en ny badstuovn i din eksisterende badstue.

Betjeningspanelet Xenio lyser for brukervennlighet selv i svakt opplyste badstuer. Bruk kontrollpanelet til å justere temperatur, belysning og tidsinnstilling. Med timeren kan du ha badstuen klar når den passer deg. Kontrollpanelet kan plasseres inne i badstuen.

Alle Harvia XE badstuovner kan kobles opp med WIFI som gjør at badstuovnen kan styres med applikasjonen MyHarvia. Dette krever et Xenio WIFI kit og dørsensor som selges separat.

Badstustein kommer i tillegg.

Dette produktet må installeres av autorisert installatør. 

MERK! Før du går til innkjøp av din badstuovn så sjekk med din installatør hvilken effekt det er mulig å legge frem til ovnen fra sikringsskap.
De eller fleste ovnene med mekanisk styring leveres som 400V 3N modeller, men kan laskes om til 230V 3 fas eller 230V 1 fas. Det er ikke nok for elektriker å vite bare effekten på ovnen, men også kravet til sikringsstørrelse når ovnen laskes om.

Sikring_og_kabeltverrsnitt_badstuovner.jpg

Merk: Bestillingsvare! Noe leveringstid må påregnes.

Tekniske data
Dybde (cm): 36,5
Bredde (cm): 36,5
Høyde (cm): 107
Modelltype: Cilindro
Effekt: 11 kW
Anbefalt romstørrelse: 9 - 18 m3
Steinmagasin (kg): 120
Krever autorisert installasjon: Ja
Spenning: 230V 1~ 400V 3~
Farge: Sølv
Eksternt styringspanel nødvendig: Ja
Styrepanel: Ekstern medfølger
Varemerke: Harvia
Instruksjonsmanualer