Kjøpsvilkår

Priser
Alle priser er oppgitt inkl. mva. og ekskl. frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt. Vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft. Vi tar forbehold om mulige skrive-/trykkfeil. Ved opphenintg av varer hos et Sunwind utleveringssted leveres varene fraktfritt, ved hjemlevering kommer frakt i tillegg.

Levering
1. Dersom du velger å hente varen hos et Sunwind utleveringssted vil forhandler kontakte deg så snart varen er klar for henting. Varen betales i sin helhet ved henting hos forhandler, og leveres fraktfritt.

2. Dersom du velger hjemlevering betales varen via klarna Checkout. Frakt tilkommer, og oppgis ved bestilling. Vi forsøker alltid å sende pakken din så raskt som mulig. Vanligvis tar det 1 – 3 virkedager fra vi har mottatt bestillingen. Dersom ordren din inneholder en bestillingsvare kan det ta noe lengre tid. Leveringstid med Bring: Når Posten har hentet pakkene på lageret bruker de vanligvis 2-3 (opptil 5) virkedager på å levere dem til hele landet. Det er imidlertid et unntak: Hjemlevering, tyngre gods (Bring Cargo Curbside). Dette er en spesiallevering for store/uhåndterlige pakker og de som veier mer enn 35 kilo. Vi sender deg uansett en sms med sporing av pakken når pakken sendes fra oss, da oppdateres også ordestatus til levert på din side. Håper du blir fornøyd med varene du har kjøpt, og forsendelsen!

Vi forbeholder oss rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i prissvingninger, lagersituasjon eller feil. Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må ansees som veiledende.

Vi leverer kun i Norge. Vær oppmerksom på at vi dessverre ikke leverer til Svalbard.

Retur og angrerett
Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettlovens bestemmelser. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, og angrerettsskjema er mottatt. Meldingen om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren innen rimelig tid. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen. Kunden er selv ansvarlig for å dekke returkostnadene. Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen må sende varen tilbake til selgeren i originalemballasje.

Bonus
Som registrert i vår kundeklubb får du 3 % i bonus hver gang du handler i vår webshop, bonuspoengene kan du benytte deg av neste gang du handler i vår webshop. En forutsetning for at bonuspoengene skal registreres er at du er innlogget som medlem på vår nettside, det gjør du enkelt her. Alle kjøp gir 3 % bonus - også på kampanjeprodukter. Hver gang du handler får du en oversikt på hvor mange bonuspoeng du har tjent, poengene kan omgjøres til rabatt i netthandelen når som helst. 1 poeng = 1 krone.