Om Sunwind

 

 

Sunwind - komfort i fritiden
Vi bryr oss om din fritid og tilbyr et helt konsept med løsninger som gjør at det eneste du trenger å tenke på i fritiden – er å nyte. Enjoy fjell.jpgI en stressende hverdag er det viktig å nyte de øyeblikkene fritiden gir, enten du er på påskeferie på hytta, weekendtur med båten eller campingvognen, eller ønsker å kose deg med gode venner i hagen. Siden 1993 har vi levert trygge produkter med funksjoner og fordeler du kan stole på. Sunwind er en komplett leverandør av løsninger for en mer komfortabel fritid.
Enjoy your spare time!

Kvalitet og kompetanse
Kvalitet og kompetanse er verdier vi setter høyt. Når du kjøper en vare merket Sunwind kan du være trygg på at produktet har vært gjennom strenge kvalitetskontroller. Vi tror også at du som hytteeier vil ha stor glede av å treffe på forhandlere med god produktteknisk kompetanse, som kan gi deg råd til valg og dimensjonering av produkter. Opplæring av forhandlere står derfor alltid i høysetet hos Sunwind!

Et selskap i Gylling gruppen
Sunwind er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp av Bertil Gylling i 1912. I 1928 slo selskapet gjennom med egen produksjon av radioapparater - ”Centrum, radioen med den underbara tonen”. Suksessen fortsatte, og på 50- og 60- tallet hadde Gylling internasjonal fremgang med Centrum Snabbtelefoner som ble solgt til L.M. Ericsson i 1967. Under ledelse av grunnleggerens sønn har Gylling siden den gang arbeidet med kjenteGylling_logo_horisontal_tagline.jpg leverandører som Sony, Samsung og Sanyo. Gylling har hatt salgsavdeling i Norge helt siden 1968, og har siden den gang jobbet etter slagordet ”brings innovations into business”. 

 

Sunwind ble først etablert i Norge i 1993, og senere i Finland, Sverige og Danmark. Sunwind-gruppen er i dag Nordens største aktør i hytte, grill- og fritidsmarkedet.

Båt.jpg