Art.nr 675598—60076094

Badstuovn Harvia Legend 7 kW XW

Harvia Legend er en elektrisk badstuovn som bringer de myke dampbadene inn i familiebadstuen. Legends rustikke stålramme inneholder en stor mengde steiner, som skaper det særegne behagelige dampbadet. Harvia XW modeller leveres med eksternt styrepanel og WIFI styring.
21 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Finsk tradisjon fra mobilen!

Den kraftige elektriske badstuovnen Harvia Legend bringer de myke dampbadene inn i familiebadstuen. Legends rustikke stålramme inneholder en stor mengde steiner, som skaper det særegne behagelige dampbadet. Leveres med Xenio kontrollpanel.

  • Sort og stilfullt design
  • Høy søylevarmer som kan bygges inn i benken
  • Stort steinmagasin gir mulighet for å kaste på mye vann
  • Xenio WIFI kontrollpanel medfølger
  • Høy kvalitet

Legend er et ekte blikkfang med sine sorte detaljer! Denne Legend modellen er søyleformet og kan også innlemmes inn i benkene hvis ønskelig. Legend har en stor mengde stein som gjør det mulig å regulere dampen og varmen selv ut ifra hvor mye vann du kaster på.

Hariva sitt digitale Xenio XW kontrollpanel er veldig brukervennlig. Alle funksjonene er integrert i badstuovnen, noe som muliggjør enkel installasjon enten du bygger en ny badstue eller setter inn en ny badstuovn i din eksisterende badstue.

Betjeningspanelet Xenio lyser for brukervennlighet selv i svakt opplyste badstuer. Bruk kontrollpanelet til å justere temperatur, belysning og tidsinnstilling. Med timeren kan du ha badstuen klar når den passer deg. Kontrollpanelet kan plasseres inne i badstuen.

Ved å montere medfølgende dørsensor får du tilgang til applikasjonen MyHarvia og kan styre badstuovnen og lyset i badstuen hvor hen du skulle befinne deg.

Badstustein kommer i tillegg.

Dette produktet må installeres av autorisert installatør.


MERK! Før du går til innkjøp av din badstueovn så sjekk med din installatør hvilken effekt det er mulig å legge frem til ovnen fra sikringsskap.
De eller fleste ovnene med mekanisk styring leveres som 400V 3N modeller, men kan laskes om til 230V 3 fas eller 230V 1 fas. Det er ikke nok for elektriker å vite bare effekten på ovnen, men også kravet til sikringsstørrelse når ovnen laskes om.

Sikring_og_kabeltverrsnitt_badstuovner.jpg

Tekniske data
Dybde (cm): 32,5
Bredde (cm): 32,5
Høyde (cm): 106
Modelltype: Legend
Effekt: 6,8 kW
Anbefalt romstørrelse: 6 - 10 m3
Steinmagasin (kg): 100
Krever autorisert installasjon: Ja
Spenning: 400V 3~ 230V 3~ 230V 1~
Farge: Sort
Eksternt styringspanel nødvendig: Ja
Styrepanel: Ekstern medfølger
Varemerke: Harvia