Art.nr 675536—

Badstuovn Harvia Moderna black 4,5 kW XE

Harvia Moderna er en kompakt og stilren badstuovn som varmer opp badstuen raskt og til nøyaktig temperatur. Leveres med eksternt Xenio styrepanel.
13 499,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager Forventet inn: 17.04.2024

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Alle funksjoner – en pakke!

Harvia Moderna XE er den komplette løsningen med elektrisk badstuovn og kontrollpanel. Moderna vil varme opp badstuen raskt - og takket være den digitale kontrollen, til den nøyaktige temperaturen du ønsker, til nøyaktigheten av en enkelt grad. En ekstern temperatursensor opprettholder en jevn temperatur så lenge du trenger. Modernas digitale Xenio XE-kontrollpanel gjør det ekstremt enkelt å bruke. Alle funksjonene er integrert direkte i Moderna badstuovnen, noe som muliggjør enkel installasjon enten du bygger en ny badstue eller setter inn en ny badstuovn i din gamle badstue.

  • Kompakt og stilren
  • Rask oppvarmingstid
  • Eksternt kontrollpanel
  • Nøyaktig temperatur

Knappene på Xenio-kontrollpanelet lyser for brukervennlighet i svakt opplyste badstuer. Bruk kontrollpanelet til å justere temperatur, belysning og tidsinnstillinger. Med tidsinnstillingen på styrepanelet kan du ha badstuen klar når den passer deg. Kontrollpanelet kan plasseres inne i badstuen. XE-modellen kan startes eksternt med ekstern bryter og sikkerhetsutstyret som kreves for dette kan monteres direkte i badstuovnen.

Xenio kan enkelt oppgraderes til styring med WIFI (ekstrautstyr) og styres med MyHarvia på telefonen eller nettbrettet.

Badstustein kommer i tillegg.

Dette produktet må installeres av autorisert installatør. 

MERK! Før du går til innkjøp av din badstuovn så sjekk med din installatør hvilken effekt det er mulig å legge frem til ovnen fra sikringsskap.

De eller fleste ovnene med mekanisk styring leveres som 400V 3N modeller, men kan laskes om til 230V 3 fas eller 230V 1 fas. Det er ikke nok for elektriker å vite bare effekten på ovnen, men også kravet til sikringsstørrelse når ovnen laskes om.

Sikring_og_kabeltverrsnitt_badstuovner.jpg

Merk: Bestillingsvare! Noe leveringstid må påregnes.

Tekniske data
Dybde (cm): 31
Bredde (cm): 41
Høyde (cm): 58
Modelltype: Moderna
Effekt: 4,5 kW
Anbefalt romstørrelse: 3 - 6 m3
Steinmagasin (kg): 25
Krever autorisert installasjon: Ja
Spenning: 400V 3~ 230V 3~ 230V 1~
Farge: Sort
Eksternt styringspanel nødvendig: Ja
Styrepanel: Ekstern medfølger
Varemerke: Harvia
Instruksjonsmanualer