Art.nr 675595—60076093

Badstuovn Harvia Spirit 6 kW

Harvia Spirit er en elektrisk badstuovn med buede former og et design inspirert av naturen. Designet fremhever de runde steinene og skaper en moderne, men elegant atmosfære med en mild damp
11 499,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Elektrisk badstuovn med buede former og et design inspirert av naturen. Harvia Spirits design fremhever de runde steinene og skaper en moderne og elegant atmosfære med en mild damp.

  • Stilig og buet design
  • Synlig steinmagasin
  • Unike ventilasjonskanaler skaper jevn temperatur i badstuen
  • Høy effekt

Harvia Spirit er en elektrisk badstuovn av høy kvalitet. Badstuovnen er designet og produsert i Finland, og er et Harvia-mesterverk som kombinerer en utmerket badstueopplevelse med sikkerhet og pålitelighet. Badstuovnens struktur beskytter omgivelsene og skaper en jevn temperatur takket være unike og diskré luftventilasjonskanaler. Luftventilasjonskanalene avkjøler veggkonstruksjonene og forbedrer luftstrømmen gjennom varmeelementene, og skaper en jevn varme i badstuen.

Runde Olivine Diabase steiner anbefales

Som navnet antyder er Harvia Spirit ånden i badstuen din som garanterer en myk og hyggelig badstueopplevelse.

Harvia Spirit badstuovn er kompatibel med de vanligste kontrollenhetene. Utstyrt med Harvia Xenio WiFi og MyHarvia applikasjonen er badstuovnen enkel i bruk. Dette gir den beste og mest allsidige brukeropplevelsen. Med Xenio WiFi-styreenheten og MyHarvia-mobilapplikasjonen kan du kontrollere alle funksjonene i badstuen, for eksempel temperatur, belysning og luftventilasjon. Kontrollenheter selges separat.

Badstustein kommer i tillegg.

Dette produktet må installeres av autorisert installatør.

MERK! Før du går til innkjøp av din badstueovn så sjekk med din installatør hvilken effekt det er mulig å legge frem til ovnen fra sikringsskap.

De eller fleste ovnene med mekanisk styring leveres som 400V 3N modeller, men kan laskes om til 230V 3 fas eller 230V 1 fas. Det er ikke nok for elektriker å vite bare effekten på ovnen, men også kravet til sikringsstørrelse når ovnen laskes om.

Sikring_og_kabeltverrsnitt_badstuovner.jpg

Tekniske data
Dybde (cm): 33,4
Bredde (cm): 38,5
Høyde (cm): 68,7
Modelltype: Spirit
Effekt: 6 kW
Anbefalt romstørrelse: 5 - 8 m3
Steinmagasin (kg): 60
Krever autorisert installasjon: Ja
Spenning: 230V 1~ 230V 3~ 400V 3~
Farge: Sort
Eksternt styringspanel nødvendig: Ja
Styrepanel: Kjøpes separat
Varemerke: Harvia
Videoer

Badstuovn Harvia Spirit

Instruksjonsmanualer