Art.nr 103530—

Batterilader Phoenix Smart 12V/50A (1+1) 230V

Batterilader fra Victron spesielt utviklet for båter og maritime miljøer. Med to utganger for å lade to batteribanker. 50 ampere ladekapasitet.
7 495,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Batterilader fra Victron spesielt utviklet for båter og maritime miljøer. Med to utganger for å lade to batteribanker. 50 ampere ladekapasitet.

  • Egnet for bruk i båt, IP43
  • To utganger
  • Lad startbatteri og forbruksbatteri samtidig
  • Med bluetooth så du kan følge med på telefonen din
  • Automatisk spenningskompensasjon
  • Adaptiv 5-trinns ladealgoritme
  • Kan tilpasser ulike batterityper

 

Batterilader Phoenix Smart har bluetooth slik at du kan overvåke og endre innstillinger fra din mobil eller nettbrett. Phoenix Smart har to utganger og kan lade startbatteri (3A) og forbruksbatteri samtidig. Laderen kompenserer for spenningsfall over DC-kablingen ved å øke utgangsspenningen når likestrømmen øker. En adaptiv 5-trinns ladealgoritme sørger for riktig lading av ditt batteri, uansett type. Laderen sørger for å unngå overlading av batteriet, og vil også påse økt ladetid etter dyputladning. Phoenix kan også sørge for riktig vedlikeholdsladning når batteriet ikke er i bruk. En gang i uken heves spenningen tilbake til absorpsjonsnivået for å 'utjevne' batteriet. Denne funksjonen forhindrer stratifisering av elektrolytten og sulfatering, noe som er en vanlig årsak til tidlig batterisvikt. Ladealgoritmen kan programmeres ved hjelp av Bluetooth eller VE.Direct-grensesnittet.

 

Strømkabel må bestilles separat.

Tekniske data
Høyde (cm): 18
Dybde (cm): 10
Vekt (kg): 3,5
Farge: Blå
Spenning nominell: 12 volt
Antall ladeutganger: 1 + 1
Bluetooth: Ja
Strømforsyningsmodus: Ja
Programmerbar: Ja
Instruksjonsmanualer