Art.nr 540213—

Inverter/lader Victron MultiPlus-II 24/3000/70-32 230V

Kombinert vekselretter og lader fra Victron. Multiplus II har alle fordelene til Victron Multiplus, men har i tillegg en strømsensor som vil kompensere for utilstrekkelig landstrøm eller generator med å hente strøm fra batteriet. 24 volt batteristrøm, 3000 VA uttak.
22 499,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager Forventet inn: 08.03.2024

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Kombinert vekselretter og lader fra Victron. Multiplus II har alle fordelene til Victron Multiplus, men har i tillegg en strømsensor som vil kompensere for utilstrekkelig landstrøm eller generator med å hente strøm fra batteriet. 24 volt batteristrøm, 3000 VA uttak.

  • Fungerer utmerket sammen med de fleste strømaggregater
  • Høy startstrømkapasitet for vanskelige laster
  • Passer svært godt i båt eller andre off-grid installasjoner

 

MultiPlus-II vil forhindre overbelastning av en begrenset AC-kilde, slik som en generator eller et landstrømanlegg. Først vil batterilading automatisk reduseres, da det ellers ville ført til overbelastning. På det andre nivået vil den gi en boost fra batteriet til utgangspenningen til en generator eller landstrømanlegg.

I et tilfelle av nettfeil, eller når landstrømmen eller generatorstrømmen er frakoblet, vil omformeren inne i Multi-systemet automatisk aktiveres og overta spenningstilførselen til de tilkoblede apparatene. Dette skjer så fort (på mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten avbrudd.

Multiplus har 2 AC utganger. Hovedutgangen har ingen pausefunksjonalitet. MultiPlus-II overtar forsyningen til de tilkoblede lastene ved evt en nettsvikt eller når land-/generatorstrøm er frakoblet. Den andre utgangen er bare strømførende når AC er tilgjengelig på inngangen til MultiPlus-II. Laster som ikke skal tømme batteriet, som for eksempel en varmtvannsbereder, kan kobles til denne utgangen.

 

Flere overvåkings- og kontrollalternativer er tilgjengelige: Cerbo GX, Color Control GX, Venus GX, Octo GX, CANvu GX, bærbar PC, datamaskin, Bluetooth (med valgfri VE.Bus Smart dongel), batterimonitor, digitalt multikontrollpanel.

 

Etter forskrift om elektrisk utstyr § 21 er vi pliktige til å informere våre forbrukere om at installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Alt som går på strøm eller med batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke lenger kan brukes. Du kan returnere dette gratis hos alle forhandlere som selger elektromateriell. 

Tekniske data
Høyde (cm): 50,6
Dybde (cm): 14,7
Bredde (cm): 27,5
Vekt (kg): 19
Farge: Blå
Ladestrøm: 70 ampere
Systemspenning: 24 volt
Effekt kontinuerlig: 3000 VA
Effekt maksimal: 5500 watt
Egetforbruk: 13 watt
Kabel innkludert: Nei
Maks strømkapasitet fra strømaggregat: 32A
Bluetooth: Nei
Varemerke: Victron Energy
Instruksjonsmanualer