Nå kan du bli din egen strømprodusent!

Fyll inn adresse for å beregne prisen på ditt tak

  • Bli din egen strømprodusent!
  • Grønn energi!
  • Gratis uforpliktende tilbud!

Solcelleanlegg ferdig montert!

Skriv inn adressen din i feltet øverst på denne siden og start et søk og se hva et nett-tilknyttet solcelleanlegg vil koste på ditt hus! Du kan leke deg med ulike typer tak og ulikt antall paneler, og får til slutt et uforpliktende tilbud på solceller til ditt tak – inklusiv montering!

Bli din egen strømprodusent!

Nå kan du bli din egen strømprodusent! Ved å installere solcellepaneler på ditt hus- eller hyttetak kan du produsere din egen, miljøvennlige strøm. Den strømmen du ikke forbruker selv, kan du sende tilbake til nettet og få betalt for - akkurat som en ordinær kraftleverandør. For folk flest vil det å produsere strøm til eget forbruk, og selge overskuddsstrømmen tilbake, bety en lavere og mer forutsigbar strømregning totalt. Vi gir gjerne råd og tips i forbindelse med installasjon. En vellykket installasjon ligger ikke bare i kvalitet og størrelse på panelene, men hvordan du som bruker utnytter produksjonen og forbrukere i huset eller hytta. Sunwind har 30 års erfaring med solceller til hytter og profesjonelle applikasjoner.

En grønnere verden!

Solceller er en miljøvennlig og 100 % fornybar energikilde. I takt med verdens økende energibehov vil solkraft spille en stadig viktigere rolle i det globale energisystemet. Solceller er faktisk den raskest voksende energikilden i verden, og det forventes at solen vil dekke hele 30 % av verdens elektrisitetsbehov innen 2040. Nå kan du også du gjøre en liten innsats for miljøet og produsere grønn energi til både egen bolig, og selge overskuddet ut til strømnettet. Enova støtter investeringer i solceller og vil gi deg økonomisk støtte på veien!