Art.nr 675578—60058607

Badstuaroma - Harvia Healing 5x10ml

Disse badstuduftene er laget for å løfte opp badstuen og dampopplevelsen til et nytt nivå, mens du kan nyte det beroligende og avslappende øyeblikket i ditt eget hjemmespa.
379,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Disse badstuduftene er laget for å løfte opp badstuen og dampopplevelsen til et nytt nivå, mens du kan nyte det beroligende og avslappende øyeblikket på ditt eget hjemmespa. Harvia Healing for badstue og dampbad inkluderer fem forskjellige 10 ml dufter. Badstuaromaen blandes ut med vannet du øser over badstusteinene eller gjerne med en snøball du legger på badstusteiene om du har mulighet til det. Brukes direkte i duftkopper eller dampmunnstykker i dampbadstuen.

  • Inkluderer fem forskjellige 10 ml dufter
  • Blandes i vannet (som helles til de varme badstuovnssteinene)

 

Settet består av følgende dufter:

Brezze/Bris (Eukalyptus)

Eukalyptus beroliger deg, åpner luftveiene og forbedrer pusten. La musklene slappe av mens du nyter friskheten av denne duften.

Balance/Balanse (Ylang Ylang)

Nyt den harmoniserende følelsen av denne beroligende aromaen. Blomsterduften av ylang-ylang balanserer kropp og sinn.

Vitalize/Vitaliser (sitron og appelsin)

Denne komponerer forskjellige aromaer med sitrusduft. Denne blandingen av sitron og appelsin øker energien og løfter opp stemningen.

Activate/Aktiver (krydret peppermynte)

Aktiver sansene dine og forbedre årvåkenheten din med duftblandingen av peppermynte, kanel og eukalyptus. Denne krydrede blandingen av aromatiske dufter er et godt valg for sliten kropp og sinn.

Delight/Glede (kokosnøtt og vanilje)

Denne består av en herlig duft av kokosnøtt og vanilje. Den deilige duften tar deg til det dampende paradiset med sin sterkt søte, men glatte karakterer.

Tekniske data
Varemerke: Harvia