Art.nr 675544—

Badstuovn Harvia Glow corner 7 kW XE

Harvia Glow Corner er en elektrisk badstuovn for mellomstore badstuer som tar liten plass i badsturommet da den kan hjørnemonteres. Leveres med ekstern styreenhet.
16 495,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Spar plass med hjørnemontert badstuovn

Glow Corner er en søylevarmer for mellomstore badstuer. Det skinnende utvendige rammen til den trekantede badstuovnen er imponerende, og skaper en moderne eleganse i badstuen. Det store volumet av steiner skaper en hyggelig badstueopplevelse. Kast vann på sidene av badstueovnen hvis du vil ha en mild damp, og på toppen hvis du virkelig vil føle varmen. Badstuovnen varmes opp raskt og gir en jevn varmefordeling takket være den store mengden steiner. Glow Corner er et fantastisk interiørdesignelement.

  • Enkel i bruk
  • Plasseffektiv hjørnemontert badstuovn
  • Rikelig med synlig steinoverflate
  • Eksternt styrepanel som kan plasseres enten i eller utenfor badsturommet
  • Digitalt temperaturdisplay

Harvia sitt digitale Xenio XE-kontrollpanel gjør det ekstremt brukervennlig. Alle funksjonene er integrert direkte i Glow Corner badstuovnen, noe som muliggjør enkel installasjon enten du bygger en ny badstue eller setter inn en ny badstuovn i din eksisterende badstue.

Betjeningspanelet Xenio lyser for brukervennlighet selv i svakt opplyste badstuer. Bruk kontrollpanelet til å justere temperatur, belysning og tidsinnstilling. Med timeren kan du ha badstuen klar når den passer deg. Kontrollpanelet kan plasseres inne i badstuen.

Alle Harvia XE badstuovner kan kobles opp med WIFI som gjør at badstuovnen kan styres med applikasjonen MyHarvia. Dette krever et Xenio WIFI kit og dørsensor som selges separat.

Badstustein kommer i tillegg.

Dette produktet må installeres av autorisert installatør. 

MERK! Før du går til innkjøp av din badstuovn så sjekk med din installatør hvilken effekt det er mulig å legge frem til ovnen fra sikringsskap.
De eller fleste ovnene med mekanisk styring leveres som 400V 3N modeller, men kan laskes om til 230V 3 fas eller 230V 1 fas. Det er ikke nok for elektriker å vite bare effekten på ovnen, men også kravet til sikringsstørrelse når ovnen laskes om.

Sikring_og_kabeltverrsnitt_badstuovner.jpg

Merk: Bestillingsvare! Noe leveringstid må påregnes.

Tekniske data
Dybde (cm): 33
Bredde (cm): 33
Høyde (cm): 110
Modelltype: Glow
Effekt: 6,8 kW
Anbefalt romstørrelse: 6 - 10 m3
Steinmagasin (kg): 50
Krever autorisert installasjon: Ja
Spenning: 400V 3~ 230V 3~ 230V 1~
Farge: Sølv
Eksternt styringspanel nødvendig: Ja
Styrepanel: Ekstern medfølger
Varemerke: Harvia
Instruksjonsmanualer