Art.nr 675539—

Badstuovn Harvia Legend black 11 kW XE

Den kraftige elektriske badstuovnen Legend bringer de myke dampbadene inn i familiebadstuer. Legends rustikke stålramme inneholder en stor mengde steiner, som skaper det særegne behagelige dampbadet. Leveres med Xenio styreenhet.
21 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Urkraft!

Den kraftige elektriske badstuovnen Legend bringer de myke dampbadene inn i familiebadstuer. Legends rustikke stålramme inneholder en stor mengde steiner, som skaper det særegne behagelige dampbadet. Leveres med Xenio kontrollpanel. 

  • Sort og stilfullt design
  • Høy søylevarmer, som kan bygges inn i benken
  • Stort steinmagasin gir mulighet for å kaste på mye vann
  • Xenio kontrollpanel medfølger
  • Høy kvalitet

Legend er et ekte blikkfang med sine sorte detaljer! Denne Legend modellen er søyleformet og kan også innlemmes inn i benkene hvis ønskelig. Legend har en stor mengde stein som gjør det mulig å regulere dampen og varmen selv ut ifra hvor mye vann du kaster på.

Harvia Legend XE-modellene selges med et Xenio kontrollpanel. Knappene på Xenio-kontrollpanelet er opplyst for enkel bruk selv i svakt opplyste badstuer. Bruk kontrollpanelet til å justere temperatur, belysning og tidtakere. Med timeren kan du ha badstuen klar når det måtte passe deg. XE-modellen kan også fjernstyres.

Badstustein kommer i tillegg.

Dette produktet må installeres av autorisert installatør. 

MERK! Før du går til innkjøp av din badstuovn så sjekk med din installatør hvilken effekt det er mulig å legge frem til ovnen fra sikringsskap.
De eller fleste ovnene med mekanisk styring leveres som 400V 3N modeller, men kan laskes om til 230V 3 fas eller 230V 1 fas. Det er ikke nok for elektriker å vite bare effekten på ovnen, men også kravet til sikringsstørrelse når ovnen laskes om.

Sikring_og_kabeltverrsnitt_badstuovner.jpg

Merk: Bestillingsvare! Noe leveringstid må påregnes.

Tekniske data
Dybde (cm): 32,5
Bredde (cm): 32,5
Høyde (cm): 108
Modelltype: Legend
Effekt: 11 kW
Anbefalt romstørrelse: 9 - 18 m3
Steinmagasin (kg): 100
Krever autorisert installasjon: Ja
Spenning: 230V 3~ 230V 1~ 400V 3~
Farge: Sort
Eksternt styringspanel nødvendig: Ja
Styrepanel: Ekstern medfølger
Varemerke: Harvia
Videoer
Instruksjonsmanualer