Art.nr 675526—60059370

Styreenhet Harvia C170VKK

Styreenhet Harvia C170VKK er en styreenhet for elektriske badstueovner for profesjonell bruk. Kan brukes til badstuovner opp til 17 kW, eller bygges ut til større ovner med en ekstra strømenhet.
14 495,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Styreenhet Harvia C170VKK er en styreenhet for elektriske badstueovner for profesjonell bruk. Kan brukes til badstuovner opp til 17 kW, eller bygges ut til større ovner med en ekstra strømenhet. Med en ukentlig timer, fjernstartsystem og omfattende utvalg av funksjoner legger C170VKK til rette for et allsidig bruk av badstuen.

  • Med ukestimer
  • Egnet for profesjonell bruk
  • Kan også styre belysning og ventilasjon
  • Enkel installasjon

 

C170VKK er en oppdatert versjon av C150VKK-styreenheten, som har blitt en klassiker blant profesjonelle. I tillegg til å styre badstueovnen, kan styreenheten brukes til å justere belysningen i rommet og håndtere elektroniske låser og ventilasjon. Enheten har plass til åtte ulike programmer, som gir mulighet for automatisering av innstillinger for eksempel visse tider eller forskjellige brukere. C170VKK er et godt valg for svømmehaller, spaanlegg, hoteller og andre offentlige badstuer.

Tekniske data
Dybde (cm): 7,5
Bredde (cm): 24
Høyde (cm): 22,5
Spenning: 400V 3~
Maks. ovneffekt: 17 kW
Varemerke: Harvia
Instruksjonsmanualer