Art.nr 192127—60631959

Batterilader Victron Orion XS 12/12-50A DC-DC

Victron Orion XS fungerer både som en omformer med ladealgoritme og som en batterilader. Utviklet for doble batterisystemer ladet med dynamo.
5 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Victron Orion XS fungerer både som en omformer med ladealgoritme og som en batterilader. Utviklet for doble batterisystemer ladet med dynamo.

  • Egnet i systemer med to batteribanker
  • Omformer og batterilader i en!
  • Sørger for sikkerheten i ditt system
  • Konfigurerbare inngangs- og utgangsstrømmer
  • Full overvåknings- og kontrollfunksjonalitet
  • Deteksjon av motorstand
  • Fungerer med VictronConnect appen

 

Orion XS fungerer som en DC-DC batterilader eller som en strømforsyning, og tilbyr et bredt inngangs- og utgangsspenningsområde. Dette er spesielt viktig når det gjelder kjøretøy med Euro 5 eller Euro 6 smart dynamo, som ofte leverer for lav ladespenning selv når motoren går eller når utvidede kabellengder fører til spenningsfall. Dette er det perfekte produkt for deg som ønsker litiumbatteri i for eksempel din båt eller bobil. Produktet er basert på en DC/DC omformer med fullt justerbar ladealgoritme for alle typer batterier. Ladespenning kan justeres med 0,1V trinnvis. Enheten er også utstyrt med deteksjon for om motor går eller ikke og skrur seg automatisk av når motor stopper. Enheten kan konfigureres med «Victron connect» App.

Victron Orion XS har nøyaktig innstilling av inngangs- og utgangsstrøm med enkle kontroller. Dette bidrar til å beskytte generatorene mot overbelastning og til å lade servicebatteriet riktig. Orion XS har tilpassede ladealgoritmer og 8 forhåndsinnstilte batterimoduser. For blybatterier sikrer disse innstillingene optimal absorberingstid for både grunne- og dype utladninger. For å forhindre skade på litiumbatterier slår laderen seg automatisk av ved lave temperaturer og når inngangsspenningen faller under en brukerkonfigurerbar sperreverdi, slik at startbatteriet beskyttes mot dyputlading.

Et ubegrenset antall Orion XS-enheter kan kobles i parallell. Dette gjør det enkelt å skalere utgangsstrømmen slik at den passer til systemets behov.

Tekniske data
Høyde (cm): 13,7
Dybde (cm): 4
Vekt (kg): 0,33
Farge: Blå
Spenning nominell: 9 - 17 volt
Effekt: 700 watt
Antall ladeutganger: 1
Bluetooth: Ja
Strømforsyningsmodus: Ja
Programmerbar: Ja
Instruksjonsmanualer