Art.nr 180108—

Kraftpakke 230 volt på plate, 6000 VA, 14400Wt MG litium

En stor komplett 230 volt kraftpakke på 6000 VA som passer for deg som ønsker å benytte feks småelektrisk utstyr, kjøkkenmaskiner, støvsuger og stekeovn på 230 volt. Her kan du også ha et høyere samtidig forbruk! Komplett pakke med solcellepanel 6 x 350 watt, 560 At MG litium batterier og Victron Smart Solar. Pakken er ferdig montert på en plate, klar til å plasseres der du måtte ønske.
249 000,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Kraftpakke Vegg 6000 litium er en skreddersydd løsning som gir samme komforten på hytta som hjemme. Pakken er ferdig montert på en plate, klar til å plasseres der du måtte ønske.

  • Skreddersydd løsning tilpasset ditt behov
  • Driftsikkert og av svært høy kvalitet
  • Plasseringsvennlig løsning
  • Ferdig montert - svært enkel installasjon
  • Høy grad av sikkerhet ivaretas av BMS


Pakken er det perfekte valg for deg med en sjø/sommerhytte hvor du ønsker samme komforten som hjemme, med 230 volt i stikkontakten. På den måten kan du benytte deg av helt vanlig 230 volt utstyr på hytta som støvsuger, lys, kjøleskap, TV, oppvaskmaskin - kort og godt det du måtte ønske.

Kraftpakken leveres ferdig sammensatt på en vannfast finerplate som gjør installasjonen svært enkel for elektriker og ikke minst fleksibel i forhold til plassering. Pakken må ferdiginstalleres av autorisert installatør, men da pakken er ferdig montert og testet vil du spare tid og penger på elektriker på stedet.

Finerplaten med det komplette anlegget monteres der du måtte ønske, om det skulle være i en bod ved siden av hytta eller på en vegg inne i hytta. Dette gjør kraftpakke Vegg svært plasseringsvennlig og fleksibelt - alt du trenger er en ledig vegg!

I installasjoner der pakkene skal benyttes mye i den kalde årstiden bør batteriene plasseres frostfritt for at man skal slippe å bruke unødig energi på oppvarming av battericellene før de kan ta imot lading. Du kan eksempelvis plassere selve platen med alle komponentene på i et teknisk rom, og plassere batteriene i en liten frostfri kjeller under gulvnivå. Batteripakkene kan utvides etter ønske.

Denne pakken leveres med litiumbatterier som gir ekstreme ytelser og lang levetid på batteripakke uten vedlikehold. En av de store fordelene med litiumbatterier er at man kan ta ut mer av den energien som er lagret i batteriet vs konvensjonelle batterier som ikke bør utlades mer enn 70%. Batteriets levetid reduseres heller ikke av at det blir stående halvfullt over tid og man må derfor ikke være så påpasselig med at batteriet stadig må fulllades. Når batteriet skal lades er lademottakeligheten også mye høyere i disse batteriene noe som gjør at man lader de raskere opp.

Kraftpakke Vegg 6000 litium består av 2 stk MG litiumbatterier med innebygget slave BMS, kjølevifter, ekstern master BMS, vekselretter Victron MultiPlus med integrert lader for tilleggs - lading fra generator, innebygget transfere switch, solcelleregulator, solcellepaneler med nødvendige fester og bakkestativ, Victron Color Control betjeningspanel med mulighet for tilknytning til gratis nettside/APP, nødvendig kabling mellom komponentene og sikkerhetsbryter.

For å ivareta maksimal sikkerhet og levetid for batteriene kommuniserer master BMS med alle komponentene i systemet. Den forteller solregulator, og batterilader når den kan lade og ikke, om vekselretter får lov å bruke strøm fra batteriene eller om den må stenges ned fordi batteriene er tomme for strøm. All koblingspunkter på BMS sikrer også kablene. Dette er trolig blant de mest avanserte systemene som er tilgjengelige for «off grid» markedet i dag.

6000 pakken leveres som 48V system med standard 15 kWt batterier og vekselretter med 6000VA kapasitet og 120A lader (24V) 400A BMS.

Alle pakkene kan tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov med et bredt utvalg av størrelser på vekselretter, ekstra ladere, generatorer mm.

Innhold:
6 x Sunwind Grid 360W solcellepanel
Bakkestativ (justerbar) 6 x 360W Grid

Vekselretter/lader Victron Smart Solar 48/6000 230V
Victron Cerbo GX
Victron GX touch 50
All nødvendig kabling, alt ferdig montert på plate
2 x MG HE batterimodul 24V/280/7200Wh

 

Etter forskrift om elektrisk utstyr § 21 er vi pliktige til å informere våre forbrukere om at installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Alt som går på strøm eller med batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke lenger kan brukes. Du kan returnere dette gratis hos alle forhandlere som selger elektromateriell. 

Tekniske data
Høyde (cm): 120
Bredde (cm): 80
Batterispenning: 48 volt
Batteribank: 600 amperetimer
Effekt vekselretter: 6000 VA
Effekt solcellepaneler: 2100 watt
Utnyttbar energi i batteribank: 14400 Wt
Festeanordning panel: Bakkestativ
Krever autorisert installatør: Ja
Montering: Montert på plate
Varemerke: Sunwind
Videoer