Art.nr 124566—57172163

Solcelleanlegg 12/230V, 720 watt, litium heat 300At

Solcelleanlegg 720 watt lithium heat 230V er pakken for deg som ønsker stor kapasitet på både solcellepanel og batteri. Solcelleanlegget inkluderer en Victron Multi vekselretter/lader slik at du kan benytte deg av 230 volt på hytta (maks forbruk 500 watt). Solfix festebraketter medfølger slik at du kan velge om du vil montere solcellepanelene på vegg eller tak.
44 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Solcelleanlegg 720 watt lithium heat 230V er pakken for deg som ønsker stor kapasitet på både solcellepanel og batteri. Solcelleanlegget inkluderer en Victron Multi vekselretter/lader slik at du kan benytte deg av 230 volt på hytta (maks forbruk 500 watt). Solfix festebraketter medfølger slik at du kan velge om du vil montere solcellepanelene på vegg eller tak.

  • Hele 720 watt paneleffekt
  • Enorm batterikapasitet med litium heat-batteri
  • 12 volt anlegg med omformer så du får 230 volt på hytta
  • Basispakke - velg lamper og tilbehør selv
  • Komplett pakke klar for montering
  • Koplingsutstyr og belysning kommer i tillegg

Grid 720 watt med litium heat er en solpakke som egner seg for hytter som er ofte besøkt året rundt. Med hele 720 watt installert paneleffekt vil dette solcelleanlegget dekke behovet for de aller fleste. Pakken utnytter prisfordelen man har ved å bruke Grid-paneler som er rimeligere pr watt en konvensjonelle 12V paneler.

Solcelleanlegget er ment som en basispakke der man selv velger tilbehør som lamper og nødvendig kabling. Kabler mellom paneler og regulator, samt kabel mellom batterier og regulator medfølger. Laderegulatoren kommer med innebygget Bluetooth som gjør at du enkelt kan få all informasjonen tilgjengelig på din smarttelefon.

En Victron vekselretter er inkluder i solcelleanlegget, og vil sørge for at du får 230 volt strøm i stikkontakten på hytta slik at du kan bruke 230V utstyr.

Sunwind Lithium Heat 300At er egnet der lang levetid, lading og bruk i kuldegrader er viktig. Den innebygde varmefolien forvarmer batteriet hvis det skal lades med høyere strøm når batteritemperaturen faller under 0°C. Tradisjonelle litiumbatterier kan ikke lades opp i minusgrader. Med Lithium Heat ligger en varmefolie rundt battericellene, og benytter noe av energien som tilføres batteriet, til varmefolien som sørger for at cellene når en viss temperatur slik at litiumbatteriet kan lades opp selv om det er minusgrader i rommet batteriene er plassert i. Varmefolien vil ikke trekke strøm før batteriet skal lade i minusgrader. Batteriet har integrert Bluetooth slik at du kan lese av batteristatus i Sunwinds app på din smarttelefon. Den integrerte BMS ivaretar alle sikkerhetsaspekter for et litiumbatteri, og tillater kontinuerlig belastning på 150A. Lithium Heat 300At vil kunne erstatte den typiske batteribanken på 2 x 260At eller 2 x 290At.

Kabel mellom solcellepanel og regulator følger ikke med i pakken, og må bestilles i tillegg. For inntil 10 m lengde kan kabler med MC4 hurtigkontakter benyttes. For lengder over 10 m, se egen dimensjoneringstabell. For eksempel er avstand mellom solcellepanel og regulator ikke standard og en kabeldimensjonering er viktig. Det samme gjelder avstand til kraftkrevende applikasjoner som 12 volt kjøleskap, vannpumper, Wallas og TV.

Pakken inneholder:

Solcellepanel
2 stk Sunwind Grid 360 watt

Batteri
1 stk Sunwind Lithium Heat 300At

Regulator
Victron SmartSolar MPPT 150/60

Vekselretter/lader
Victron Multi 12/500/20, 230V

Koblingsutstyr
2 meter batterikabel 16 mm2
10 meter kabel MC4 for solcellepanel
1 meter kabel MC4 for solcellepanel
Sikkerhetsbryter DC 13A

Festemateriell Solfix for tak- eller veggmontering

Tekniske data
Antall batteri: 1
Antall solcellepanel: 2
Batteritype: Litium heat
Kapasitet: 300 (3C)
Batterispenning: 12 volt
Omformer 230 volt: Ja
Effekt vekselretter: 900 watt
Effekt solcellepaneler: 700 watt
Festeanordning panel: Takmontering; Veggbrakett
Spenning nominell: 12 volt / 230 volt
Type solcellepakke: Startpakke
Bruksområde: Hytte
Varemerke: Sunwind