Art.nr 103507—

Inverter/lader Victron Smart Solar 48/6000 230V

Victron Smart Solar er en kombinert omformer og lader. En svært kraftig omformer transformerer strømmen fra 48 til 230 volt.
29 999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Victron Smart Solar er en kombinert omformer og lader. Men en svært kraftig omformer transformeres strømmen fra 48 til 230 volt. Svært godt egnet i off-grid installasjoner der man har behov for 230 volt.

  • Omformer med svært høy effekt
  • Innebygget lader
  • Med innebygget display
  • Med bluetooth for avlesning i app
  • Lav vekt, effektiv og stillegående

​​

Smart Solar 48/6000 er en 48V 6kVA inverter med 450VDC 4kWp PV-inngang. Omformeren gir en perfekt sinuskurve, og er samtidig i stand til å forsyne apparater med høy effekt. Smart Solar har også en toveis DC-DC omformer, som kan lade batteriet når det er overflødig solenergi eller konvertere strømmen fra batteriet når det trengs.

Omformeren har innebygget display der du kan lese av detaljer om batteri og ladning. Smart Solar har også bluetooth som gjør at disse parameterne kan leses av i VictronConnect-appen.

På grunn av sin moderne design og teknologi veier omformeren kun 11 kg og leverer en utmerket effektivitet, har lavt forbruk i standby, og er svært stillegående i drift.

VE.Can og VE.Direct port. For tilkobling til en GX-enhet for systemovervåking, datalogging og eksterne fastvareoppdateringer. Programmerbare relé-, temperatursensor- og spenningssensortilkoblinger.

 

Etter forskrift om elektrisk utstyr § 21 er vi pliktige til å informere våre forbrukere om at installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Alt som går på strøm eller med batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke lenger kan brukes. Du kan returnere dette gratis hos alle forhandlere som selger elektromateriell. 

Tekniske data
Høyde (cm): 42,5
Dybde (cm): 12,5
Bredde (cm): 44
Vekt (kg): 11
Farge: Blå
Ladestrøm: 100 ampere
Systemspenning: 48 volt
Effekt kontinuerlig: 4800 - 5200 W
Effekt maksimal: 9000 watt
Egetforbruk: 20 watt
Anbefalt batterikapasitet: 200 At min.
Kabel innkludert: Nei
Maks strømkapasitet fra strømaggregat: 31 ampere
Bluetooth: Ja
Varemerke: Victron Energy
Instruksjonsmanualer