Art.nr 441205—53289717

Steketermometer Torunn

Steketermometer Torunn er et grilltermometer med egen app som gir et perfekt resultat på grillen hver gang! Termometeret pares med din smarttelefon via Bluetooth.
599,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Steketermometer Torunn er et grilltermometer med egen app som gir et perfekt resultat på grillen hver gang! Termometeret pares med din smarttelefon via Bluetooth. I appen velger du deretter hva du skal tilberede, og ønsket resultat. Når alarmen går av har maten nådd ønsket kjernetemperatur.

  • Smart grilltermometer med egen app
  • Få perfekt resultat hver gang
  • Bruk tiden på andre ting enn å stå ved siden av grillen og følge med på maten


Bruk den dyrebare fritiden din på andre ting enn å stå ved siden av grillen: lag en deilig salat, lek med barna eller åpne en øl og nyt sola.

Det eneste du behøver å gjøre for et feilfritt resultat er å åpne appen, velge type kjøtt du ønsker å tilberede og hvordan, sette steketermometeret inn i maten på grillen, og koble termometerprobene til Torunn. Du kan velge å sette på alarmer i appen for når for eksempel kjøttet skal snus eller burgerne flippes, og til slutt vil alarmen på telefonen gå av når kjøttet eller fisken har nådd den kjernetemperaturen det skal ha.

Baksiden av selve Torunn steketermometer har innebygget magnet slik at du kan plassere enheten på grillens lokk.

Grilltermometeret har tre innganger på hver side hvor du enkelt plugger inn opptil seks termometerprober for å få nøyaktig temperatur på maten du lager. I pakken følger det med to prober du kan plugge inn i enheten.

Grilltermometeret har en LCD-skjerm hvor du kan lese av temperaturene på selve grilltermometerenheten, du er altså ikke avhengig av å bruke appen for å lese av matens kjernetemperatur.

Du styrer grilltermometeret med appen via Bluetooth. Steketermometer Torunn har en rekkevidde på 50-60 meter slik at du enkelt kan ta med deg smarttelefonen og gå vekk fra grillen, og likevel få varslinger fra grilltermometeret i appen.

Inneholder: 2 stk termometre som kobles til grilltermometeret og 2 stk AA-batterier.

Tekniske data
Farge: Grå
Høyde (cm): 3,7
Dybde (cm): 9
Bredde (cm): 8
Vekt (kg): 0,25
Batteritype: AA-batteri 2 stk
Varemerke: Sunwind
Videoer
Instruksjonsmanualer