Slik lager du hyttepåske hjemme!

3. april 2020

Påsken tilbringes ofte på hytta, men i år blir det hjemmepåske på de aller fleste av oss. Les mer om hvordan du kan gjenskape hyttekosen når påsken må feires hjemme.

Påsken på hytta er et desidert høydepunkt for mange hytteeiere, og markerer ofte starten på hyttesesongen.
 
I år blir det en annerledes påske for folk flest, og hytteturen vil for mange måtte vike for hjemmepåske. Med disse tipsene prøver vi å skape gjenskape den gode hyttestemningen i påsken, hjemme!
 
Slik blir det hyttestemning hjemme
Vi skrur ned tempoet betydelig og henter frem brettspillene – påsken skal være et høydepunkt uansett hvor den tilbringes.
 
Den gode, gamle påskefeiringen på hytta som vi er så glad i byr gjerne på god mat, mer tid ute enten det er på påskeeggjakt, gåtur eller skitur, noe ekstra godt i glasset - gjerne Solo eller andre godsaker, og selvfølgelig kvalitetstid med familie og venner.
 
God mat og gode turopplevelser skal vi klare å gjenskape - kvalitetstid med venner og familie håper vi du utøver på en trygg og sikker måte.
 


Nyt fritiden ute med bålkos i hagen
Hvis det finnes en høysesong for bruk av bålpanner, så er påskeferien den soleklare vinneren.
 
Du trenger ikke være på hytta eller legge ut på lang tur for å fyre opp bålet, med en bålpanne fra Urnorsk-serien i hagen kan du nyte både den koselige stemningen og superdigg bålmat rett utenfor døra.
 
Klikk her for å se alle bålpanner!

For deg som ønsker å prøve deg på noe hakket mer utfordrende enn bålpølser, vil litt ekstra tilbehør til bålpannen gjøre matlagingen til en lek. Enten det er en ny gryte, stekepanne, vaffeljern, kaffekjele og ostesmørbrødjern, vil tilbehøret sørge for ekstra mye kos rundt bålet.
 
Se alt tilbehør til bålpannen her!
 
Det beste trikset for å sørge for et vellykket bålmatmåltid, er å ta seg god tid til å lage mat over glørne, ikke bare dytte maten rett inn i flammene. Og god tid har vi når det kommer til hyttepåske!
 
Les mer: Slik lager du ekstra god mat over bålpannen
 
En vedfyrt utepeis er et lekkert alternativ til bålpannen. De elegante utepeisene Dis og Siv vil tilføre hagen eller terrassen et varmt og levende flammebilde du kan kose deg rundt hele året, ikke bare i påsken.
 
Se alle vedfyrte utepeiser fra Urnorsk-serien her!
 
Over risten kan du lage akkurat den samme deilige bålmaten som du ville over en bålpanne, og med litt bålpannetilbehør til utepeisen blir det god bålmat til hele familien.
 
Tips til påskematen
Å skape god påskestemning hjemme i hagen er en herlig oppgave – spesielt når været spiller på lag. Med lengre, lyse dager er det i hagen det skjer.

Lukten av grillmat i nabolaget er et sikkert vårtegn, og en splitter ny gass- eller kullgrill vil bidra til å skape mange gode matopplevelser ute i vårsola. Enten du skal ha den største og beste grillen; dronning Fryd, den eksklusive familiegrillen Disa, eller den lille tøffingen Vilja, vil du kunne kose deg hele påskeferien, og lenger til!
 
Med påskelammet på grillen er det bare å benke seg i solveggen – nesten som på hytta!
 
Se alle gassgrillene i Urnorsk-serien her!
 
Bor du i byen og har kun terrasse? Gassgrill Helle er en nett, portabel gassgrill med to effektive brennere – den lille størrelsen gjør henne superegnet for deg som bor i blokker som tillater gassgriller på terrassen. Grillen leveres med et sammenleggbart stativ som opptar liten plass, og gjør at du enkelt kan flytte Helle tilbake i boden når du er ferdig med å grille, dersom du har liten plass på terrassen.
 
Her finner du deilige oppskrifter til både grill og bålpanne!
 
Påske i skogen
Skogen er åpen for alle, og et godt egnet sted for deg som ønsker å være i aktivitet mens du holder trygg avstand til de rundt deg.
 
En kort tur i nærområdet kan være et like deilig avbrekk, og for å virkelig skape god hyttepåske-stemning selv om du må bli hjemme, anbefaler vi at du pakker tursekken som om du ville gjort på hytta.
 
Med kokeapparatene Kombi eller Camp kan du lage deilig turmat uansett hvor du er, helt enkelt! Disse er designet for å passe i tursekken, og har både lav vekt og tar liten plass. De krever kun en gassboks med skrufeste for å fungere, og det finner man alltid plass til når sekken pakkes.
 
Klikk her for å se alle kokeapparater til tursekken!
 
Hvordan skal du skape hyttestemning hjemme denne påsken?


Fant du denne artikkelen nyttig? 

Del dette: