Art.nr 675593—60076103

Steamdusj Harvia Nova 2 kW

Steamdusj Harvia Nova er et dusjkabinett og steamrom i et og samme rom. Harvia Nova har en unik kombinasjon av tre, metall og glass som vil gi deg den følelsen av komfort og avslapning som du fortjener!
96 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Hjemmespa!

Harvia Nova steamdusj er et dusjkabinett og steamrom i et og samme rom. Harvia Nova har en unik kombinasjon av tre, metall og glass som vil gi deg den følelsen av komfort og avslapning som du fortjener! Harvia Nova steamdusjkabinett er en plug-and-play-løsning med et design som taler for seg selv. Novas tynne rammestruktur med nesten full glassfasade, kombinert med den integrerte steamsøylen, er det garantert å gi et snev av luksus og moderne appell til ethvert bad der den er plassert.

  • Minimalistisk design med en unik kombinasjon av metall, tre og glass
  • Frittstående kabinett som ikke trenger støtte fra eksisterende baderomsvegger
  • Innebygd støtte for kromoterapi og aromaterapi
  • Innebygd støtte for tilsetning av vannfilter for en ren steamopplevelse
  • Innovativt steamdysedesign for en jevn, myk og stille steamopplevelse
  • Leveres med hånd- og hodedusj

 

Sammen med den innebygde steamgeneratoren for myk og skånsom damp, kommer Nova også med støtte for aromaterapi, kromoterapi og hånd- og hodedusj. I tillegg kommer Nova steamdusj også med innebygd støtte for å legge til en vannfilterpatron inne i steamsøylen for å sikre rent vann til steamgeneratoren, noe som gjør dette virkelig til en alt-i-ett-løsning med alle små detaljer dekket for å gi deg en opplevelse som du aldri vil glemme.

Fordelene med steambading har vært kjent i lang tid, og med den nye Nova-serien bringer Harvia disse fordelene inn i ethvert hjem. Nova steamdusjkabinett og Nova steamdusjsøyle er perfekte for bruk i hjem, hoteller, feriesteder og til og med treningsstudioer.

Merk: Bestillingsvare! Noe leveringstid må påregnes.

Tekniske data
Dybde (cm): 91
Bredde (cm): 36,5
Høyde (cm): 0
Modelltype: Nova
Effekt: 2 kW
Spenning: 230V 1~
Varemerke: Harvia
Videoer