Art.nr 675594—60076105

Steamdusj søyle Harvia Nova 2 kW

Steamdusjsøyle Harvia Nova er steamgenerator og dusj i en og samme søyle. Med Harvia Nova steamdusj kan du bygge ditt dusj- og steamrom akkurat slik du vil og enkelt installere steamsøyle for å skape et deilig hjemmespa.
49 995,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Hjemmespa!

Harvia Nova steamdusjsøyle er steamgenerator og dusj i en og samme søyle. Med Harvia Nova steamdusj kan du bygge ditt dusj- og steamrom akkurat slik du vil og enkelt installere steamsøyle for å skape et deilig hjemmespa. 

  • Innebygd støtte for kromoterapi og aromaterapi
  • Innebygd støtte for tilsetning av vannfilter for en ren steamopplevelse
  • Innovativt steamdysedesign for en jevn, myk og stille steamopplevelse
  • Leveres med hånd- og hodedusj

 

Sammen med den innebygde steamgeneratoren for myk og skånsom damp, kommer Nova også med støtte for aromaterapi, kromoterapi og hånd- og hodedusj. I tillegg kommer Nova steamdusjsøyle også med innebygd støtte for å legge til en vannfilterpatron inne i steamsøylen for å sikre rent vann til steamgeneratoren, noe som gjør dette virkelig til en alt-i-ett-løsning med alle små detaljer dekket for å gi deg en opplevelse som du aldri vil glemme.

Harvia Nova steamdusjsøyle er en plug-and-play-løsning med et stilrent design. Nova Steamdusjsøyle vil garantert gi et snev av luksus og moderne appell til ethvert bad der den er plassert. Akkurat slik man ønsker seg på et hjemmespa!

Fordelene med steambading har vært kjent i lang tid, og med den nye Nova-serien bringer Harvia disse fordelene inn i ethvert hjem. Nova steamdusjkabinett og Nova steamdusjsøyle er perfekte for bruk i hjem, hoteller, feriesteder og til og med treningsstudioer.

Merk: Bestillingsvare! Noe leveringstid må påregnes.

Tekniske data
Dybde (cm): 13,5
Bredde (cm): 36,5
Høyde (cm): 206
Modelltype: Nova
Effekt: 2 kW
Spenning: 230V 1~
Anbefalt romstørrelse: 2 - 4 m3
Vekt (kg): 34
Varemerke: Harvia
Videoer
Instruksjonsmanualer