Naturlig velbehag i badstuen

1 august 2016

Sunwind og Harvia badstue kombinerer naturens avslappende elementer: Ved, varme, stein og vann - en oase av velbehag - på hytta eller hjemme. Bruk litt tid til å pleie deg selv, etter joggeturen eller en anstrengende uke på jobben. Harvia tilbyr dagens jaktende menneske en utrolig følelse av velbehag og estetikk.

Midt oppe i en hektisk hverdag gir Harvia badstuer deg muligheten til å oppleve naturens nærhet og naturlige velbefinnende, som har utspring i den finske badstuetradisjonen.

Den originale finske badstuen
Sunwind er stolte av å kunne levere den originale finske badstuen til det norske markedet. Harvia, en veletablert familiebedrift som holder til i Muurame i Finland, er verdens største badstueprodusent. Bedriften har gjennom hardt arbeid, og lang erfaring innen finsk badstuetradisjon kommet til toppen i verden på produksjon av badstueovner, aggregater og andre badstuerelaterte produkter. I tilegg til badstueovner og aggregater produserer Harvia komplette badstuerom, badstuehytter og interiør til badstuer.

 

Finsk kultur og tradisjon
For finnene er badstuen er hellig plass, der banning, høyrøstethet og krangling er helt utenkelig. I badstuen råder stillheten. Badstuen spiller en viktig rolle i det finske samholdet. I badstuens positive atmosfære legges grunnlag for forhandlinger og avtaler, det gjelder i alle sosiale sjikt. Den som bryter et løfte som er gitt i en badstue mister fort ansikt. Badstuen styrker også familiebånd, i Finland tar gjerne hele familien badstue i sammen.

Harvia er Finlands ledende badstueprodusent. Sunwind er stolte av å kunne levere badstuer med dype røtter i det finske badstuehåndverket - en urgammel tradisjon. Badstuepanel i fra Harvia er tilvirket av sentvoksende, nordiske bartrær. Trærne benyttes i samsvar med strenge miljøkrav. De ”levende” trærne i en Harvia badstue er en vesentlig del av kosen, treets vakre ytre har en behagelig og beroligende effekt.

HarviaTheWall.jpg