Solceller på tak - nett-tilknyttet

Nå kan du bli din egen strømprodusent! Ved å installere solcellepaneler på ditt hus- eller hyttetak kan du produsere din egen, miljøvennlige strøm. Den strømmen du ikke forbruker selv, kan du sende tilbake til nettet og få betalt for - akkurat som en ordinær kraftleverandør. For folk flest vil det å produsere strøm til eget forbruk, og selge overskuddsstrømmen tilbake, bety en lavere og mer forutsigbar strømregning totalt. Vi gir gjerne råd og tips i forbindelse med installasjon. En vellykket installasjon ligger ikke bare i kvalitet og størrelse på panelene, men hvordan du som bruker utnytter produksjonen og forbrukere i huset eller hytta. Sunwind har 30 års erfaring med solceller til hytter og profesjonelle applikasjoner. Vi kan tilby nett-tilknyttede solcelleanlegg til både hus, hytter og næringsbygg. Vi skiller mellom on-grid solcelleanlegg som er tilknyttet strømnettet, og off-grid solcelleanlegg som ikke er tilknyttet strømnettet (mer om off-grid finner du under hytteutstyr - energi). 

Sunwind Grønn Montør

Sunwind leverer alt du trenger for å installere solcelle på tak i et nett-tilknyttet solcelleanlegg. Et slikt anlegg skal installeres og godkjennes av en autorisert elektroinstallatør. Sunwind har avtale med flere elektroinstallatører i Norge, et nettverk vi kaller Grønn Montør. Kontakt gjerne din nærmeste montør direkte for tilbud på et nett-tilknyttet solcelleanlegg. Mange av montørene opererer i store geografiske områder.

Din lokale installatør av solceller på tak

Grønn Montør – din lokale montør av nett-tilknyttede solcelleanlegg og en partner for en grønnere fremtid. I kjernen av Sunwinds ekspertnettverk, kjent som "Grønn Montør", står dedikerte fagpersoner i frontlinjen innen solcelleteknologi. Disse erfarne elektroinstallatørene, er nøye utvalgt og kvalifisert gjennom Sunwinds strenge standarder, og er selve bærebjelken i vår forpliktelse til å levere pålitelige og effektive solcelleanlegg til landbruk, dagligvare, industri, kontorer, eneboliger og andre virksomheter.

Ferdige solcellepakker på hytta eller hjemme

Vi kan tilby komplette solcellepakker for nett-tilknyttet solstrøm (230 volt) som er egnet på hyttetaket eller hjemme. Bli strømleverandør med en komplett gridpakke idag! Solcellepanelene produserer strøm så lenge det er dagslys, og best produksjon får du i direkte sollys. Hvis du har høyere forbruk enn det som produseres hentes resten av behovet fra nettet. Produserer du mer enn det du bruker, vil overskuddskraften sendes ut på nettet. Pakkene er komplette og du kan benytte den lokale elektrikeren til å montere de på hytta for deg!

Nett-tilknyttede solceller på næringsbygg

Et nett-tilknyttet solcelleanlegg vil være enda mer lønnsomt for deg som har høyt forbruk av strøm på dagtid. Du vil da kunne bruke strømmen du produserer umiddelbart. Sunwind kan levere solceller til næringsbygg, låver og butikklokaler. For større anlegg vil en av våre rådgivere gå gjennom behovet sammen med deg for å prise et anlegg som vil fungere optimalt for nettopp din bedrift. Du kan benytte deg av din lokale elektriker så står vi for rådgivning, planlegging av riktig anlegg på ditt tak, og levering av utstyret. Ta kontakt med oss direkte!

Solcelleanlegg ferdig montert på taket hjemme!

I vårt nye Solkart kan du kjapt og enkelt legge inn adressen din og få tilbud om et skreddersydd solcelleanlegg til ditt hus- ferdig montert! Enklere blir det ikke!

Se mer i vår FAQ:

  • Ofte stilte spørsmål