Art.nr 153810—

Batteri Shoto Bly Karbon 2V 1000At

Shoto Bly Karbon 2V 1000At er et kvalitetsbatteri som i hovedsak er designet for sol- og vindapplikasjoner, men også kan brukes i kommunikasjon, nødbelysning og systemer som fordrer regelmessig sykling.
11 499,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Shoto Bly Karbon 2V 1000At er et kvalitetsbatteri som i hovedsak er designet for sol- og vindapplikasjoner, men også kan brukes i kommunikasjon, nødbelysning og systemer som fordrer regelmessig sykling.

  • Spesielt godt egnet i større installasjoner
  • Svært god lademottakelighet
  • Vedlikeholdsfritt
  • Lang levetid, også ved dype utladninger
  • Veldig sikre i bruk
  • Gode egenskaper mot under- og overladning


Batteri Shoto Bly Karbon er et godt alternativ i større installasjoner der man ønsker vedlikeholdsfrie batterier. Det er basert på bly/karbon og denne batterikjemien sulfaterer mindre enn tradisjonelle blybatterier. I praktisk bruk betyr det at det er mindre sårbart hvis det ikke står fulladet over perioder, enn tradisjonelle AGM- og blybatterier er.

Dette batteriet er med sin ekstremt høye kvalitet, overlegne PSoC syklusliv, bedre lademottakelighet og gode egenskaper ved høy belastning, et batteri som langt på vei kan konkurrere med litiumbatterier der vekt ikke er viktig.

Batteriet er godt egnet i kraftpakkeinstallasjoner der man ønsker vedlikeholdsfrie batterier til en fornuftig pris. Dette batteriet er blant de mest kostnadseffektive batteriene for installasjonstypen de er designet for.

Ved å erstatte det aktive materialet i den negative platen med karbon, reduseres sulfatering og forbedrer lademotakeligheten av den negative platen i batteriet.

Shoto har gode egenskaper mot underlading og overladning, og innehar en høy grad av sikkerhet.

Fordelene med bly karbon er mindre sulfatering ved delvis driftstilstand, lavere ladespenning og dermed høyere effektivitet og mindre korrosjon av den positive platen.

Batteriet har svært gode syklingsegenskaper, og lang levetid ved dype utladninger (5500 sykluser ved 30% DOD).

Batteriene leveres som 2V celler: ved kjøp av en batteripakke 12/24/48V leveres de med massive mellomkoblinger. Batteriene kan også leveres i "rack" slik at de kobles liggende (tilbehør).

Tekniske data
Høyde (cm): 35,8
Dybde (cm): 21,1
Bredde (cm): 35,7
Vekt (kg): 71,4
Farge: Grå
Kapasitet: 1000 At (C8)
Kapasitet 20 timer: 1500 At
Heat: Nei
Batteritype: Bly/karbon
Syklisk levetid: 2000 sykluser til 70%
Bluetooth: Nei
Anbefalt størrelse lader: 150 ampere
Varemerke: Shoto