Art.nr 224060—55297480

Utelampe Solar, vegg

Solar er en vegghengt solcelledrevet utelampe i svært høy kvalitet. Lampen vil lyse i 6-8 timer under normale lysforhold. Monteres direkte på vegg.
999,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

Ikke på hovedlager Forventet inn: 04.04.2024

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Solar er en vegghengt solcelledrevet utelampe i svært høy kvalitet. Lampen vil lyse i 6-8 timer under normale lysforhold.

  • Klassisk design
  • Lades opp ved hjelp av solen, integrert solcellepanel på toppen
  • Med lyssensor som gjør at lampen skrur seg på når det blir mørkt
  • Med PIR, bevegelsesdetektor
  • Oppladbart litium batteri
  • Vil virke ca 2-3 dager etter regnvær


Utelampe Solar vegg kan monteres direkte på vegg, bare påse at solcellepanelet får solinnstråling. Solar sørger for at det er lyst når du kommer opp på hytta fredag kveld, og er også egnet for stemningsbelysning utendørs.

Lampen er av svært høy kvalitet, produsert i aluminium og glass. Solcellepanelet på lampens topp er på 4 watt, og vil lade opp det medfølgende Li-ion batteriet på 3,7 volt. Det er integrert 31 stk 0,2W led pærer i lampen, som gir 50-300 lumen.

Lampen skrur seg på automatisk når det skumrer, og av igjen når det blir lyst. Den vil virke 6-8 timer ved normalt dagslys (sommertid), men dette vil variere med årstidene. Ved mye regnvær og dårlig lysinnstråling vil den virke i 2-3 dager. Lampen har også PIR detektor som gjør at lampen skrur seg på når folk passerer.

Tekniske data
Høyde (cm): 38,6
Dybde (cm): 24,7
Bredde (cm): 24,7
Vekt (kg): 2,8
Farge: Sort
Driftstid: 6 - 8 timer ved normalt dagslys
Pære innkludert: Ja
Pæretype: LED
Batteritype: Li-ion
Utbyttbar pære: Nei
Varemerke: Sunwind
Videoer